هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

تنها ۳ بیمارستان در غزه فعال هستند

تنها ۳ بیمارستان در غزه فعال هستند سخنگوی وزارت بهداشت غزه اشرف القدره امروز، سه‌شنبه ۲۸ نوامبر در گفت‌گو با شبکه «الجزیره» تاکید کرد که تنها ۳ بیمارستان در شمال نوار غزه فعال هستند و دیگر مراکز پزشکی، نمی‌توانند به نیازهای فوری فلسطینیان پاسخ دهند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۸ - ۰۷ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 28
کد خبر: ۲۱۵۷۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، القدره با بیان اینکه خواستار اعزام مجروحان به خارج از نوار غزه برای دریافت مراقبت‌های پزشکی لازم است، گفت: ما با ظرفیت بسیار محدود کار می‌کنیم و به بیمارستان‌های صحرایی بزرگ نیاز داریم.

 

سخنگوی وزارت بهداشت غزه ضمن تاکید بر اینکه خسارات وارده به بخش بهداشت و درمان غزه، در نتیجه بمباران اشغالگران به میلیون‌ها دلار می‌رسد، گفت: ما از همه نهادهای بین‌المللی می‌خواهیم که اقدامات موثری برای حفاظت از نظام سلامت انجام دهند.

 

این مقام فلسطینی در پایان گریزی به مشکلات تنفسی نوزادان نارس تحت مراقبت بر اثر نبود داروها و امکانات ویژه زد و تاکید داشت که کمک‌های پزشکی دریافت‌شده در روزهای آتش‌بس، بسیار محدود بوده و ما خواهان فشار بر اشغالگران برای ورود این کمک‌ها به شمال نوار غزه هستیم.

 

یکی از مقامات گذرگاه «رفح» بامداد امروز تصریح کرده بود «کمک‌هایی که وارد نوار غزه می‌شود، قطره‌ای است در برابر دریایی از آنچه ساکنان نوار غزه به آن نیاز دارند؛ قبل از جنگ روزانه ۵۰۰ کامیون وارد غزه می‌شد که بازهم کافی نبود ولی در حال حاضر فقط ۲۰۰ کامیون وارد می‌شود».

 

شب گذشته و پس از پایان مدت آتش‌بس چهار روزه، وزارت خارجه قطر خبر داد که آتش‌بس انسانی در غزه، به مدت دو روز دیگر تمدید شده است؛ جنبش «حماس» هم ضمن تأیید این توافق، تأکید کرد که آتش‌بس در راستای اهداف مقاومت و کاهش درد فلسطینیان تمدید شده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار