جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

۳۰ اسیر فلسطینی از زندان عوفر آزاد شدند

۳۰ اسیر فلسطینی از زندان عوفر آزاد شدند منابع خبری فلسطینی سه‌شنبه شب گزارش دادند که ۳۰ اسیر فلسطینی دقایقی پیش در چارچوب عملیات تبادل اسرا با رژیم صهیونیستی از زندان عوفر آزاد شدند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۳ - ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 29
کد خبر: ۲۱۵۹۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سازمان زندان رژیم صهیونیستی نیز آزادی این ۳۰ فرد را که به نظر می‌رسد ۱۵ کودک و ۱۵ زن باشد، تأیید کرد.

خبرنگار شبکه الجزیره نیز اعلام کرد که اتوبوس حامل اسیران فلسطینی دقایقی پیش زندان عوفر را ترک و وارد شهرک "بیتونیا" در کرانه باختری شده است.

این افراد در چارچوب پنجمین گروه از اسرای فلسطینی و در مقابل آزادی اسرای اسرائیلی در غزه آزاد می‌شوند.

ساعاتی پیش نیز شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که پنجمین گروه از اسیران اسرائیلی تحویل صلیب سرخ شدند.

این شبکه با تأیید آزادی پنجمین گروه از اسیران اسرائیلی در غزه و تحویل آن‌ها به صلیب سرخ اعلام کرد که این افراد اکنون در راه اراضی اشغالی (اسرائیل) هستند.

براساس این گزارش، امشب مبارزان گردان‌های القسام و گروهان‌های قدس به طور مشترک اسیران اسرائیلی را به صلیب سرخ تحویل دادند.

این گزارش می‌افزاید که این اسرا در "رفح" در جنوب نوار غزه به صلیب سرخ تحویل داده شدند.

کمیته بین المللی صلیب سرخ نیز در این باره گفت: عملیات آزادی اسرا را تسهیل کردیم و ۱۲ گروگان در غزه با موفقیت [به اسرائیل]منتقل شدند.

«ماجد الانصاری» سخنگوی وزارت امورخارجه قطر سه‌شنبه شب تأیید کرد: امروز ۳۰ غیر نظامی فلسطینی در برابر ۱۰ اسرائیلی آزاد شدند.

وی گفت: آزاد شدگان فلسطینی را کودکان اعلام کرد و گفت که ۹ زن از جمله یک زن اتریشی، ۲ زن آرژانتینی و یک زن فیلیپینی نیز در جریان عملیات تبادل اسیر آزاد شدند.

الانصاری همچنین از موفقیت آمیز بودن تبادل اسرا در روز پنجم از آتش بس بشردوستانه در غزه خبر داد.

الانصاری افزود: امیدوار مذاکرات در ساعات و روز‌های آینده پیشرفت داشته باشد و این مذاکرات به آتش‌بس دائمی منجر شود.

آتش‌بس چهار روزه بین رژیم صهیونیستی و جنبش مقاومت حماس در نوار غزه که از ساعت هفت صبح جمعه سوم آذرماه آغاز شده بود، برای ۲ روز دیگر تمدید شد.

گروه‌های مقاومت فلسطین روز شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات غافلگیر کننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اشغالگر قدس آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات گروه‌های مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بست و منطقه را بمباران کرد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار