عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

آمریکا مدعی سرنگونی پهپاد ایرانی شد

یک مقام نظامی آمریکایی روز چهارشنبه به وقت آمریکا ادعا کرد یک ناو جنگی نیروی دریایی این کشور که در نزدیکی تنگه باب المندب در حال حرکت بود، یک پهپاد ساخت ایران را که از یمن پرتاب شده بود، سرنگون کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۰ - ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 29
کد خبر: ۲۱۶۰۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ این مقام آمریکایی که نامش افشا نشده است، روز چهارشنبه به وقت محلی در گفتگو با خبرنگاران آمریکایی ادعا کرد: طبق گزارش‌های اولیه، ناوشکن یو اس اس کارنی نیروی دریایی آمریکا، پهپاد مدل KAS-۰۴ ساخت ایران را یک تهدید تلقی کرد و در حالی که کشتی در حال حرکت به سمت تنگه بود، آن را بر فراز آب در جنوب دریای سرخ سرنگون کرد.

رسانه‌های آمریکایی همزمان به نقل از براد کوپر معاون نیروی دریایی فرماندهی مرکزی نیروی دریایی آمریکا نیز نوشتند: این پهپاد فاصله بیش از ۱۰ مایل دریایی از کشتی را رعایت نکرد و "اقدامات احتیاطی ایمنی" را نقض کرده است. پهپاد هشدار‌های متعدد را نادیده گرفت، اما در نهایت از این کشتی دور شد.

آمریکا روز گذشته به همه کشتی‌های تجاری در حال عبور از اقیانوس هند و در دریای سرخ هشدار احتیاط بیشتر داده است.

اداره دریانوردی وزارت حمل و نقل آمریکا، روز سه شنبه در هشداری از همه کشتی‌ها خواست هنگام عبور از این مناطق احتیاط کنند و از تهدیدات در حال تحول در این منطقه آگاه باشند. این هشدار که به طور خودکار در ۴ دسامبر منقضی می‌شود، پس از دو هشدار قبلی از سوی اداره دریانوردی آمریکا در ماه‌های سپتامبر و اکتبر به کشتی‌های تجاری برای احتیاط و انجام اقدامات پیشگیرانه در آب‌های اطراف خاورمیانه صادر می‌شود.

آمریکا در هشدار‌های خود از کشتی‌ها خواسته تا حد امکان از بنادر یمن دوری کنند و مراقب قایق‌های کوچک و پهپاد‌هایی باشند که می‌توانند تهدید ایجاد کنند.

آمریکا همچنین از کشتی‌های تجاری خواسته است در صورت هر گونه اطلاع از تلاش برای توقیف کشتی، با ناوگان پنجم آمریکا تماس بگیرند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر