تصمیم سازمان ملل برای توقف توزیع کمک‌های غذایی به یمن-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

تصمیم سازمان ملل برای توقف توزیع کمک‌های غذایی به یمن

آژانس غذای سازمان ملل روز گذشته اعلام کرد که توزیع غذا در مناطق جنگ زده یمن را متوقف می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۸ - ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 06
کد خبر: ۲۱۷۱۹۶

به گزارش راهبرد معاصر. دیلی میل با ارائه گزارشی درباره حمایت ارتش ملی یمن از جبهه مقاومت حماس در برابر حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی، از توقف توزیع غذا در میان جنگ‌زدگان یمنی توسط آژانس غذای سازمان ملل خبر داد.

 

به گزارش روزنامه انگلیسی دیلی میل، آژانس غذای سازمان ملل روز گذشته اعلام کرد که توزیع غذا در مناطق جنگ زده یمن را متوقف می‌کند. این اقدامی است که میلیون‌ها نفر را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

 

برنامه جهانی غذا ادعا کرد این "توقف" به دلیل بودجه محدود و عدم توافق با مقامات حوثی در مورد کاهش کمیت این برنامه به منظور مطابقت با منابع آژانس بوده است.

 

استفان دوجاریک، سخنگوی سازمان ملل متحد گفت: برنامه غذایی برای ایجاد سیستمی ایمن و پاسخگو برای کمک‌های ارسالی به مناطق تحت کنترل حوثی‌ها (انصارالله) ناموفق بوده است.

 

گفته می‌شود ذخایر مواد غذایی در مناطق تحت کنترل حوثی‌ها (انصار الله) تقریباً به طور کامل تخلیه شده و از سرگیری کمک‌های غذایی، حتی با توافق فوری، ممکن است به دلیل اختلال در زنجیره تامین تا چهار ماه طول بکشد./ ایرنا

ارسال نظر