عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران

حماس: آتش بس برای ما کافی نیست / مقاومت برای همه سناریو‌ها آماده است

حماس: آتش بس برای ما کافی نیست / مقاومت برای همه سناریو‌ها آماده است اسامه حمدان از رهبران جنبش حماس در سخنانی با تاکید براینکه آتش بس برای ما کافی نیست، گفت: مقاومت برای هر احتمال و سناریویی پس از پایان آتش‌بس موقت آماده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۴ - ۰۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 30
کد خبر: ۲۱۶۱۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسامه حمدان گفت: تلاش‌ها برای تمدید آتش‌بس موقت هنوز به مرحله پختگی نرسیده است.

وی افزود: اگر رژیم اشغالگر دست به هر تجاوزی بزند، مقاومت آماده است و اگر آتش‌بس ادامه داشته باشد ما نیز به برقراری آرامش ادامه می‌دهیم.

عضو ارشد حماس با بیان اینکه آنچه که تا به اکنون به ما برای تمدید آتش‌بس ارائه شده است، ما آن را شایسته بررسی نمی‌دانیم، گفت: آنچه که در حال حاضر مطرح است، توقف تجاوز‌ها و لغو محاصره از غزه است و پس از آن ما وارد گفتگو در خصوص تبادل اسیران می‌شویم.

حمدان همچنین افزود: آتش بس برای ما کافی نیست بلکه باید خودرو‌های نظامی رژیم اشغالگر از غزه عقب نشینی کنند و دشمن اقدامات خصمانه‌اش را متوقف کند.

وی گفت: تا قبل از توقف تجاوزات و لغو محاصره از غزه، هیچ گفت وگویی درخصوص تبادل اسیران نظامی نخواهد بود.

حمدان همچنین با بیان اینکه موضع روسیه از آغاز تجاوز مثبت بوده است، افزود: مقاومت به پاس موضع روسیه در حمایت از مردم فلسطین اسرایی را که معلوم شد روس هستند، آزاد کرد.

وی در ادامه با تاکید براینکه رفتار خوب ما با زندانیان بخشی از اخلاق و نظام ارزشی ما است، گفت: دشمن نباید فکر کند که آتش‌بس شکست یا عقب نشینی است، برعکس ما برای همه سناریو‌ها آماده هستیم.

آتش بس موقت ساعت ۷ صبح امروز پنجشنبه به وقت محلی پایان خواهد یافت و تلاش‌های دیپلماتیک برای تمدید این آتش بس ادامه دارد. / المیادین

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار