استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد

وزیر کشور: نیازمند تحول علمی و عملی در فعالیت‌های اقتصادی هستیم

وزیر کشور گفت: مردمی سازی، رمز موفقیت اقتصاد است لذا همه مردم باید در این حوزه نقش داشته باشند و هر اقتصادی که مشارکت مردمی در آن دیده نشود موفق نخواهد بود و زنجیره آن ناقص مانده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۲ - ۰۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 30
کد خبر: ۲۱۶۱۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد وحیدی روز پنجشنبه در نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان یزد، افزود: اقتصاد باید مردمی شود و راز موفقیت اقتصاد هم همین مردمی شدن است و مقام معظم رهبری نیز در اصل ۴۴ فرمودند "اقتصاد باید مردمی شود و حضور مردم و بخش خصوصی در اقتصاد مقاومتی لازم است".

وی ادامه داد: فعالیت‌های ما باید اقتصادی اداره شود و در این زمینه نیاز به ادامه تحول علمی و عملی داریم و یکی از این مباحث زنجیره ارزش است و اگر برای کاری زنجیره ارزش تعریف نشود و هدف مشخص نباشد با یک حادثه همه فعالیت‌ها زیر سوال می‌رود و لذا ثروت زایی ناشی از این ارزش افزوده باید حتما دیده شود.

وزیر کشور گفت: خوشبختانه در استان یزد فضای همدلی و کوشش بسیار خوبی فراهم است و از استاندار یزد به دلیل خلق این فضا کمال تشکر را دارم و جهاد اقتصادی امروز و فعالیت‌های شما صنعت گران نقش تعیین کننده دارد.

وحیدی ادامه داد: مسیر ما به نزدیک قله رسیده است و بخشی از این مسیر از حوزه اقتصاد می‌گذرد و یک همت و تلاش دیگر در این حوزه، ما را به قله می‌رساند و لذا مسئولیت شما فعالان عرصه اقتصادی بسیار سنگین است و همانگونه که رزمندگان ما در دفاع مقدس باعث شدند ما به نقطه بازدارندگی کامل در مقابل دشمنان برسیم در حوزه اقتصاد نیز باید همینگونه اقدم شود.

وی افزود: در حوزه علم و دانش به خود باوری رسیده ایم، به رمز و رموز کار آشنا شده‌ایم و روز به روز بخش خصوصی ما قوی‌تر می‌شود.

وزیر کشور گفت: انشالله با رویکرد قنات و قنوت و قناعتی که در استان یزد شاهد هستیم و اینکه یزد به عنوان استان پایلوت بهره وری انتخاب شده، در زمینه اقتصاد نیز الگو و معیاری درست برای همه کشور مطرح شود، زیرا فعالان این استان می‌توانند در این زمینه حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار