عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

آینده لوکادیا و پرسپولیس مشخص شد

مصطفی لشگری درباره آخرین شرایط پرونده‌های حقوقی باشگاه پرسپولیس توضیحاتی ارائه داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۱ - ۱۰ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 01
کد خبر: ۲۱۶۲۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ باشگاه پرسپولیس مدتی قبل از استقلال به دلیل عدم رعایت قوانین نقل و انتقالاتی شکایت کرد و به دنبال کسر امتیاز از این باشگاه است اما رای این پرونده تاکنون صادر نشده است. البته این تنها پرونده حقوقی جاری پرسپولیس نیست و در روزهای اخیر یورگن لوکادیا هم که توسط باشگاه پرسپولیس محکوم به پرداخت ۳۲۵ هزار دلار جریمه شده بود، در موعد مقرر جریمه خود را پرداخت نکرد.

 

مصطفی لشگری، مدیر روابط عمومی پرسپولیس، صبح امروز در گفتگو با برنامه ورزشگاه درباره این مسائل توضیح داد. لشگری در ابتدا درباره شکایت از باشگاه استقلال گفت: ما شکایت‌مان را انجام دادیم و منتظر رای کمیته انضباطی هستیم.

 

وی افزود: این موضوع دیگر از حوزه اختیار ما خارج است و ما پیگیری‌هایی هم کرده‌ایم اما به کمیته انضباطی سپرده‌ایم. ما و دو باشگاه دیگر هستیم و منتظر هستیم تا ببینیم کمیته انضباطی چه آرایی را صادر می‌کند.

 

او سپس در خصوص پایان مهلت پرداخت جریمه لوکادیا توضح داد: با پیگیری‌هایی که ما کرده‌ایم، ایشان درخواست جزئیات رای را از فیفا کرده‌اند و اگر بخواهد رای را به سمت دادگاه عالی ورزش ببرد، زمانی را صرف خواهد کرد. ولی من فکر می‌کنم اگر لوکادیا به CAS هم برود، باز هم پرسپولیس برنده است و شاید خواسته زمان بخرد.

 

یورگن لوکادیا به دلیل عدم پایبندی به قرارداد خود با پرسپولیس ۳۲۵ هزار دلار جریمه شده است./ ورزش سه

ارسال نظر
آخرین اخبار