عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

رتبه‌بندی معلمان چگونه اجرا می‌شود؟

وزیر آموزش و پرورش گفت: در رتبه‌بندی باید شخصیت معلمی و اقدامات معلمانه را کشف کنیم، معلمی به روش و منش است و این موضوع را در رتبه‌بندی بعدی که بسیار متفاوت خواهد بود، لحاظ خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۵ - ۱۰ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 01
کد خبر: ۲۱۶۲۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ رضامراد صحرایی در چهاردهمین گردهمایی مدیران کل استان ها و شورای معاونان وزارت آموزش و پرورش، با تاکید بر اهمیت معلم در نظام جمهوری اسلامی، اظهارکرد: باید دائما به خود یادآور کنیم، هیچ شغلی بالاتر از تعلیم و تربیت نیست و باید بدانیم چه کار مهمی و حساسی را بر عهده گرفته‌ایم.

 

وی با اشاره به جمله‌ای از شهید طهرانی‌مقدم مبنی بر اینکه «فقط آدم‌های ضعیف هستند که به اندازه بودجه و امکاناتشان کار می‌کنند»، خاطرنشان کرد: کارهای بزرگ و مهم راحت نیست و نیاز به مجاهدت درونی و تدبیرهای صحیح دارد.

 

وزیر آموزش و پرورش در ادامه به تبیین برخی اقدامات و برنامه‌های معاونت‌های مختلف پرداخت و افزود: هماهنگی و همکاری همه بخش‌های آموزش و پرورش امری مهم است و باید انسجام از درون و تعامل با بیرون داشته باشیم.

 

صحرایی بر توسل و یاری گرفتن از اهل بیت(ع) تاکید کرد و افزود: باید چهارشنبه‌های امام رضایی(ع) را در مدارس زنده کنیم و جاری شدن قرائت صلوات خاصه قبل از ورود به کلاس درس، بسیار ارزشمند است.

 

وی با بیان اینکه کلیدی‌ترین موضوع این روزهای ما سند تحول بنیادین است، در خصوص روز بدون کیف نیز اظهارکرد: روز بدون کیف، روز بدون یادگیری نیست، بلکه به معنای یادگیری مهارت های زندگی به شیوه خلاقانه و جذاب‌تر در شش ساحت تحول بنیادین است.

 

وزیر آموزش و پرورش در ادامه به موضوع رتبه‌بندی معلمان اشاره کرد و افزود: در رتبه‌بندی باید شخصیت معلمی و اقدامات معلمانه را کشف کنیم. معلمی به روش و منش است و این موضوع را در رتبه‌بندی بعدی که بسیار متفاوت خواهد بود، لحاظ خواهیم کرد.

 

بر اساس اعلام مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در این جلسه، پوستر پویش مهر ریاست جمهوری نیز رونمایی شد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار