اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

سخنرانی رئیس رژیم صهیونیستی در امارات لغو شد

یک روزنامه اسرائیلی می‌گوید که رئیس اسرائیل بعد از سرگرفته شدن جنگ در نوار غزه، سخنرانی خود در اجلاس آب‌و‌هوای دبی را لغو کرده و به تل‌آویو بازگشته است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 02
کد خبر: ۲۱۶۲۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه «یدیعوت آحارانوت»، شامگاه امروز (جمعه)، خبر داد «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی که برای شرکت در کنفرانس آب‌وهوای دبی (کوپ۲۸) به امارات عربی متحده سفر کرده بود، به علت از سر گرفته شدن جنگ در نوار غزه به تل‌آویو بازگشت.

 

پایگاه خبری «عربی۲۱» به نقل از روزنامه اسرائیلی «یدیعوت آحارانوت» در این خصوص گزارش داد اسحاق هرتزوگ پیش از بازگشت به تل‌آویو سخنرانی برنامه‌ریزی‌شده خود در امارات را لغو کرده است.

 

سفر هرتزوگ در حالی به امارات صورت گرفت که بیش از ۱۵۰۰۰ هزار فلسطینی طی هفته‌های گذشته به دنبال حملات ارتش اسرائیل به شهادت رسیده‌اند. جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)،‌ جنبش جهاد اسلامی فلسطین و جنبش انصارالله یمن هر یک در بیانیه‌ای جداگانه استقبال امارات عربی متحده از رئیس رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.

 

ارتش رژیم صهیونیستی صبح امروز بعد از ۶ روز آتش‌بس حملات خود به نوار غزه را از سر گرفت و در کمتر از ۲۴ ساعت -طبق اعلام وزارت بهداشت نوار غزه- ۱۷۸ فلسطینی را به شهادت رساند.

 

پیش از این، هیات ایرانی به ریاست وزیر نیروی جمهوری اسلامی ایران نیز که برای شرکت در اجلاس آب‌وهوای دبی به امارات رفته بود، در اعتراض به حضور مقامات صهیونیست محل این کنفرانس در امارات را ترک کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار