نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

جهاد اسلامی: مقاومت برای همه گزینه‌ها و احتمالات آماده است

جهاد اسلامی: مقاومت برای همه گزینه‌ها و احتمالات آماده است سخنگوی جهاد اسلامی بامداد شنبه درباره عملیات رژیم اسرائیل در غزه تصریح کرد مقاومت برای همه گزینه‌ها و احتمالات آماده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۰ - ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 02
کد خبر: ۲۱۶۳۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، داوود شهاب، سخنگوی جهاد اسلامی در مصاحبه‌ای با شبکه خبری الجزیره درباره عملیات رژیم اسرائیل در غزه تصریح کرد مقاومت برای همه گزینه‌ها و احتمالات آماده است.

 

داوود شهاب همچنین تأکید کرد که مقاومت فلسطین خود را به دفاع از مردم و جلوگیری از طرح‌های اشغالگران متعهد می‌داند. او با اشاره به حملات راکتی امروز مقاومت فلسطین به سمت فلسطین اشغالی گفت: « پیام حمله راکتی امروز مقاومت این است که آنها کاملاً آماده نبرد هستند.»

 

این مقام جهاد اسلامی با بیان اینکه «تا زمانی که اسرائیل غیرنظامیان را هدف قرار دهد عمقش در دامنه برد موشک‌های ما قرار خواهد گرفت» تأکید کرد: «مقاومت فلسطین برای همه گزینه‌ها و احتمالات آماده است.»

 

داوود شهاب با اشاره به ادعاهای مقام‌های رژیم صهیونیستی درباره تشکیل مناطق امن در غزه گفت: «هدف اسرائیل از صحبت درباره مناطق امن آواره کردن فلسطینی‌ها است. »

 

سخنگوی جهاد اسلامی گفت: «مقاومت فلسطین قادر است از برنامه‌ اسرائیل برای آواره کردن فلسطینی‌هاجلوگیری کند.»

 

روز جمعه در پنجاه و ششمین روز از آغاز تجاوز صهیونیستها به نوار غزه رژیم صهیونیستی پس از آتش‌بسی که یک هفته به طول انجامید، حملات خود را به این منطقه از سر گرفت.

 

روز پنجشنبه هفتمین مرحله از تبادل اسرا بین حماس و رژیم صهیونیستی صورت گرفت که در جریان آن، صهیونیستها ۳۰ فلسطینی را آزاد کردند و هشت اسرائیلی هم آزاد شدند.

 

وزارت بهداشت غزه خبر داد که در جریان حملات روز جمعه رژیم صهیونیستی، ۱۷۸ نفر شهید و ۵۸۹ نفر نیز زخمی شده‌اند.

 

اسامه حمدان از رهبران جنیش حماس تأکید کرد که رژیم صهیونیستی، آغازگر تجاوز امروز بوده و حماس فقط به این تجاوز پاسخ داده است.

 

حمدان با بیان اینکه صهیونیستها روز گذشته با درخواست آزادی۱۰ سرباز زن که اسیر بودند، عمدا واسطه‌ها را گمراه کردند، گفت: سیاست اسرائیل در دروغگویی از زمان آغاز حملات ادامه دارد و آمریکاییها نیز روایت آنان را تأیید می‌کنند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار