بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند

پایان گروگانگیری خونبار در شیراز با ۲ کشته و رهایی یک گروگان

فرمانده انتظامی استان فارس گفت: ماجرای گروگانگیری در شیراز با کشته شدن ۲ نفر شامل یک گروگان و یک گروگانگیر و آزادی یک گروگان دیگر به پایان رسید.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۷ - ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 02
کد خبر: ۲۱۶۴۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرتیپ رهام بخش حبیبی گفت: امروز شنبه ۱۱ آذرماه سه نفر گروگانگیر به دلیل مسایل شخصی و خانوادگی ۲ جوان شامل یک دختر و پسر را در شیراز ربوده و به سمت محور‌های خروجی شیراز متواری شدند.

وی ادامه داد: ماموران پلیس پس از اطلاع از این مسأله و تعقیب و گریز آدم ربایان در محور‌های خروجی شیراز با آن‌ها درگیر شده که در نهایت گروگانگیر یکی از گروگان‌ها را کشته و دختری که به گروگان گرفته شده بود رهایی یافت.

فرمانده انتظامی استان فارس گفت: یکی از گروگان‌گیران نیز حین فرار و درگیری مسلحانه کشته شده و یکی از آدم ربایان نیز دستگیر و گروگانگیر سوم نیز متواری است که اقدام برای دستگیری او ادامه دارد.

وی با بیان اینکه یکی از مأموران پلیس نیز در این درگیری زخمی شده افزود: حال مامور پلیس که در این رخداد مصدوم شده خوب است و پس از مداوای اولیه از مراکز درمانی مرخص شده است.

حبیبی اظهار کرد: دختر آزاد شده از چنگال گروگان‌گیران نیز به دلیل حمله یکی از آدم ربایان دچار مصدومیت جزیی از ناحیه سر شده است که حال عمومی او نیز خوب است و به خانواده‌اش تحویل داده شد.

وی در پایان تاکید کرد: برخورد با مخلان نظم و امنیت جامعه به جد در دستور کار پلیس قرار دارد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار