مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیرحضوری شد مدارس ابتدایی جیرفت و عنبرآباد دوشنبه غیرحضوری شدند مدارس ابتدایی و پیش‌دبستانی دماوند نوبت صبح ۸ دی غیرحضوری شد مدارس ابتدایی فیروزکوه غیرحضوری شد هشدار سازمان وظیفه عمومی فراجا درباره صدور کارت‌های جعلی در فضای مجازی سرمای شدید مدارس استان مرکزی را در روز دوشنبه به تعطیلی و تأخیر کشاند بخشنامه کاهش ساعت کار مادران شاغل مدارس برخی مناطق کردستان دوشنبه تعطیل است مدارس چهارمحال و بختیاری فردا به علت بارش برف تعطیل شد فعالیت مدارس آذربایجان شرقی دوشنبه برای تمامی مقاطع تعطیل خواهد بود مدارس تهران دوشنبه ۸ دی ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت مدارس سقز فردا دوشنبه تعطیل شد اخبار تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان‌ها فردا ۸ دی ۱۴۰۴ پیشرفته‌ترین ماهواره‌های تصویربرداری ایرانی از پایگاه روسیه به فضا پرتاب شدند + فیلم برف و باران در جاده‌های ۱۶ استان و محور‌های چالوس و آزادراه تهران - شمال آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور

سن بازنشستگی این گروه افزایش نیافت

رییس سازمان برنامه و بودجه گفت: در همه دنیا شما نگاه کنید هر چقدر امید به زندگی بالاتر رود، سنوات پرداخت کسورات بازنشستگی بیشتر می‌شود. حالا تدبیری که مجلس اتخاذ کرده است تدبیر خوبی است که پلکانی شود، در مجموع ۳۵ سال سنوات اشتغال برای مرد‌ها و ۳۰ سال برای خانم‌هاست این الان با امید به زندگی که در حال حاضر در کشور داریم انتخاب معقولی است و به پایداری صندوق‌ها کمک می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۱ - ۱۳ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 04
کد خبر: ۲۱۶۸۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ داوود منظور درباره انتقادات به افزایش سن بازنشستگی برای رفع ناترازی صندوق‌ها و راهکار سازمان برنامه و بودجه برای این امر گفت: ما در بحث صندوق‌های بازنشستگی باید بر اساس اصول بیمه‌ای رفتار کنیم، اصول بیمه‌ای یعنی ورودی صندوق‌ها با خروجی آن‌ها متناسب‌سازی شود و اِلا صندوق‌ها دچار کسری شده و پایداری صندوق تهدید می‌شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: فلذا در لایحه پیشنهاد کردیم برخی اصلاحات ساختاری، سنجه‌ای و حقوقی در صندوق‌ها باید انجام شود تا مطمئن باشیم پایداری صندوق‌ها برای آینده تضمین می‌شود.

وی با اشاره به افزایش سن بازنشستگی بیان کرد: سن بازنشستگی باید متناسب با امید به زندگی شود، زیرا وقتی سن بازنشستگی پایین باشد یعنی میزان پرداخت کسورات بازنشستگی و حق بیمه در دوره کوتاه‌تری انجام می‌شود، اما از آن طرف دوره دریافت مستمری طولانی‌تر می‌شود این‌ها باید با هم نسبت مناسبی داشته باشند.

منظور یادآور شد: در همه دنیا شما نگاه کنید هر چقدر امید به زندگی بالاتر رود، سنوات پرداخت کسورات بازنشستگی بیشتر می‌شود. حالا تدبیری که مجلس اتخاذ کرده است تدبیر خوبی است که پلکانی شود، یعنی برای کسانی که به سن بازنشستگی نزدیک هستند افزایشی نداریم، اما آن‌هایی که فاصله بیشتری دارند در مورد آن‌ها افزایش‌ها همین‌طور بیشتر می‌شود. در مجموع ۳۵ سال سنوات اشتغال برای مرد‌ها و ۳۰ سال برای خانم‌هاست این الان با امید به زندگی که در حال حاضر در کشور داریم انتخاب معقولی است یعنی کمک به پایداری صندوق‌ها می‌کند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه در خصوص مدیریت صندوق‌های بازنشستگی و این‌که آیا قرار است دستورالعملی برای انتخاب صندوق‌ها اعمال شود، گفت: بله، باید ظرف یک سال وزارت رفاه دستورالعمل نحوه اداره صندوق‌ها و همچنین مولدسازی منابع صندوق‌ها را ان‌شاالله ابلاغ کند.

وی تاکید کرد: ما امیدواریم با این ساز و کار تنظیم‌گری که خواهیم داشت بتوانیم این دستورالعمل جدید بهره‌وری را بهبود دهیم. / روزنو

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار