آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

سن بازنشستگی این گروه افزایش نیافت

سن بازنشستگی این گروه افزایش نیافت رییس سازمان برنامه و بودجه گفت: در همه دنیا شما نگاه کنید هر چقدر امید به زندگی بالاتر رود، سنوات پرداخت کسورات بازنشستگی بیشتر می‌شود. حالا تدبیری که مجلس اتخاذ کرده است تدبیر خوبی است که پلکانی شود، در مجموع ۳۵ سال سنوات اشتغال برای مرد‌ها و ۳۰ سال برای خانم‌هاست این الان با امید به زندگی که در حال حاضر در کشور داریم انتخاب معقولی است و به پایداری صندوق‌ها کمک می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۱ - ۱۳ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 04
کد خبر: ۲۱۶۸۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ داوود منظور درباره انتقادات به افزایش سن بازنشستگی برای رفع ناترازی صندوق‌ها و راهکار سازمان برنامه و بودجه برای این امر گفت: ما در بحث صندوق‌های بازنشستگی باید بر اساس اصول بیمه‌ای رفتار کنیم، اصول بیمه‌ای یعنی ورودی صندوق‌ها با خروجی آن‌ها متناسب‌سازی شود و اِلا صندوق‌ها دچار کسری شده و پایداری صندوق تهدید می‌شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: فلذا در لایحه پیشنهاد کردیم برخی اصلاحات ساختاری، سنجه‌ای و حقوقی در صندوق‌ها باید انجام شود تا مطمئن باشیم پایداری صندوق‌ها برای آینده تضمین می‌شود.

وی با اشاره به افزایش سن بازنشستگی بیان کرد: سن بازنشستگی باید متناسب با امید به زندگی شود، زیرا وقتی سن بازنشستگی پایین باشد یعنی میزان پرداخت کسورات بازنشستگی و حق بیمه در دوره کوتاه‌تری انجام می‌شود، اما از آن طرف دوره دریافت مستمری طولانی‌تر می‌شود این‌ها باید با هم نسبت مناسبی داشته باشند.

منظور یادآور شد: در همه دنیا شما نگاه کنید هر چقدر امید به زندگی بالاتر رود، سنوات پرداخت کسورات بازنشستگی بیشتر می‌شود. حالا تدبیری که مجلس اتخاذ کرده است تدبیر خوبی است که پلکانی شود، یعنی برای کسانی که به سن بازنشستگی نزدیک هستند افزایشی نداریم، اما آن‌هایی که فاصله بیشتری دارند در مورد آن‌ها افزایش‌ها همین‌طور بیشتر می‌شود. در مجموع ۳۵ سال سنوات اشتغال برای مرد‌ها و ۳۰ سال برای خانم‌هاست این الان با امید به زندگی که در حال حاضر در کشور داریم انتخاب معقولی است یعنی کمک به پایداری صندوق‌ها می‌کند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه در خصوص مدیریت صندوق‌های بازنشستگی و این‌که آیا قرار است دستورالعملی برای انتخاب صندوق‌ها اعمال شود، گفت: بله، باید ظرف یک سال وزارت رفاه دستورالعمل نحوه اداره صندوق‌ها و همچنین مولدسازی منابع صندوق‌ها را ان‌شاالله ابلاغ کند.

وی تاکید کرد: ما امیدواریم با این ساز و کار تنظیم‌گری که خواهیم داشت بتوانیم این دستورالعمل جدید بهره‌وری را بهبود دهیم. / روزنو

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار