وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

دستگیری کلاهبردار ۳۰۰ میلیاردی در آستانه اشرفیه

دستگیری کلاهبردار ۳۰۰ میلیاردی در آستانه اشرفیه فرمانده انتظامی استان گیلان از دستگیری فردی که با وعده دروغین سرمایه‌گذاری، ۳۰۰ میلیارد ریال در شهرستان آستانه‌اشرفیه کلاهبرداری کرده بود، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۴ - ۱۳ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 04
کد خبر: ۲۱۶۸۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار عزیزاله ملکی به تلاش‌های شبانه‌روزی مجموعه انتظامی برای ارتقاء امنیت و پیشگیری از وقوع جرائم در سطح جامعه اشاره و اظهار کرد: مردم می‌توانند با توجه به هشدار‌ها و توصیه‌های پلیس و دقت در انجام معاملات از سودجویی کلاهبرداران جلوگیری کنند.

وی افزود: در پی شکایت ۱۴ نفر در شهرستان آستانه‌اشرفیه مبنی بر اینکه فردی با وعده دروغین سرمایه‌گذاری و مشارکت در فروش و صادرات محصولات کشاورزی و پرداخت سود ماهیانه بالا و مانور‌های متقلبانه نظر آن‌ها را جلب و با دریافت مبالغی از این افراد کلاهبرداری کرده است، پیگیری موضوع در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.

فرمانده انتظامی استان گیلان با بیان اینکه پس از اخذ اظهارات شکات، بررسی پرونده‌ها و تحقیقات فنی صورت گرفته صحت موضوع محرز شد، افزود: با اقدامات پلیسی، محل اختفاء متهم در شهرستان خمام شناسایی و با هماهنگی قضائی این فرد دستگیر شد.

این مقام ارشد انتظامی با اعلام اینکه متهم در مواجهه با دلایل، مستندات و مدارک پلیس به جرم خود مبنی بر کلاهبرداری به مبلغ تقریبی ۳۰۰ میلیارد ریال از مال باختگان اعتراف کرد، گفت: کلاهبردار ۴۰ ساله با تکمیل پرونده‌‍ برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت.

سردار ملکی با تاکید بر اینکه افراد سودجو و کلاهبردار از هر شیوه‌ای برای رسیدن به مقاصد شوم خود و فریب افراد استفاده می‌کنند، خاطرنشان کرد: مردم باید دقت و هوشیاری خود را در مواجهه با این افراد داشته باشند و در صورت مشاهده موارد مشکوک، مراتب را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار