معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد جزئیات اجرای بازنشستگی مادران شاغل با ۲۰ سال سابقه

کلاهبردار کرجی با شگردی عجیب ۵ میلیارد به جیب زد

از شناسایی و دستگیری یک مرد ۴۷ ساله که در سایت‌های خرید و فروش لوازم دست دوم اقدام به ارائه رسید‌های جعلی بانکی نموده و کلاهبرداری کرده بود دستگگیر شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۴ - ۳۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 20
کد خبر: ۲۲۴۲۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد نادربیگی جانشین فرمانده انتظامی استان البرز گفت: در پی مراجعه شهروندی به پلیس فتا و اعلام اینکه پس از ثبت آگهی فروش یخچال در یکی از سایت‌های آگهی محور به ارزش ۵۰۰ میلیون ریال، فردی با من تماس و پس از توافقات تلفنی اقدام به خرید و ارائه یک رسید بانکی کرد و از طریق راننده اسنپ کالا را تحویل گرفت که پس از گذشت چندین ساعت متوجه عدم واریز وجه به حساب خود و جعلی بودن رسید شدم که مراتب جهت رسیدگی در دستور کار افسران سایبری قرار گرفت.

وی با اشاره به ارجاع پرونده‌های مشابه به پلیس فتا استان، افزود: علی رغم حرفه‌ای عمل کردن متهم و جابجایی چندین باره کالا در بین چندین راننده اسنپ برای عدم شناسایی، بیان کرد: کارشناسان پلیس فتا با بکارگیری اقدامات فنی موفق به شناسایی متهم در کمترین زمان ممکن شدند و با هماهنگی قضائی وی را در یکی از محلات استان تهران دستگیر و به پلیس فتا البرز انتقال دادند.

جانشین فرمانده انتظامی استان البرز با بیان اینکه تا کنون ۱۷ شاکی به این پرونده شناسایی شده است، گفت: متهم پس از مشاهده مدارک و مستندات پلیس به ۵ میلیارد ریال کلاهبرداری اعتراف کرد.

وی از شهروندان خواست برای جلوگیری از اینگونه کلاهبرداری‌رها می‌بایست سامانه پیامکی حساب‌های خود را فعال کنند تا با دریافت پیامک از طرف بانک مربوطه از انجام عملیات بانکی مورد نظر اطمینان حاصل کنند.

این مقام انتظامی به هموطنان توصیه کرد: در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی موضوع را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.gov.ir (بخش گزارشات مردمی) و یا با شمار تماس ۰۹۶۳۸۰ با همکاران در میان بگذارند. / رکنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار