آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

کناره‌گیری درودگر از مدیرعاملی نساجی

مدیرعامل باشگاه نساجی از سمت خود کناره‌گیری کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۴ - ۱۳ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 04
کد خبر: ۲۱۶۸۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ تیم فوتبال نساجی امشب با شکست ۲ بر یک مقابل الهلال با قرار گرفتن در رتبه سوم گروه D لیگ قهرمانان آسیا به کار خود در مرحله گروهی این رقابت‌ها پایان داد.

پس از پایان این مسابقه صادق درودگر با انتشار یک اطلاعیه‌ای از مدیریت باشگاه نساجی خداحافظی کرد.

متن خداحافظی درودگر به شرح زیر است:

سلامی با عطر خداحافظی تقدیم به خانواده بزرگ باشگاه نساجی

ضمن تشکر و قدردانی از جناب آقای رضا حدادیان به خاطر اعتمادی که به بنده داشتند و در برهه‌ای حساس و در آستانه اولین تجربه بین المللی  مسئولیت راهبری باشگاه را به همراه خود ایشان و هیات مدیره به  بنده سپردند، همچنین  تشکر و قدردانی از اعضاء محترم هیات مدیره ،  پیشکسوتان ارزشمند،  همکاران خوب و پرتلاشم در باشگاه نساجی ، مربیان ، بازیکنان، مجموعه کادر پزشکی و تدارکات باشگاه در تیم بزرگسالان،  تیم‌های پایه و بانوان ، اهالی رسانه ، کارکنان ورزشگاه وطنی و همه عزیزان همراه‌ در شرکت وارش ، با توجه به اینکه همواره به موفقیت و سربلندی باشگاه نساجی و فوتبال کشور علاقمندم ،  امروز که آخرین دیدار باشگاه را در تجربه رقابت‌های لیگ‌قهرمانان آسیا پشت سرگذاشته ایم، با کمال احترام و بر اساس اصول مقدس مدیریت از همه عزیزان و دوستان همراه در داخل و بیرون باشگاه نساجی خداحافظی کرده و از صمیم قلب بهترین آرزوها را به هواداران عزیز این باشگاه تاریخی ، مالک محترم باشگاه و همکارانم تقدیم می‌دارم .

بدیهی است در طول دوره مدیریت خود به برخی خواسته‌ها و درخواست های افراد مختلف بیرون از باشگاه بر اساس منافع مجموعه نساجی نه گفتم و ممکن است موجب نارضایتی‌شان شده باشم ، لیکن آن عزیران و دوستان  ارزشمند بدانند هیچگاه برای حفظ خود این واکنش را نداشته و اعتقاد قلبی ام همیشه این است که بودن یا نبودنم فقط زمانی ارزش دارد که در شرایط باشگاه  و مطالبات علاقمندان گرامی تاثیری مثبت داشته باشد. 

تجربه زندگی به من آموخت ، گاهی با نبودن بهتر می‌توان به پیشرفت و شکوفایی یک مجموعه کمک کرد و امروز به روشنی  به این نتیجه رسیده ام.

ماندگار باد نام و اعتبار  باشگاه نساجی‌ و درود و سپاس بر همه شما بزرگواران/فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار