شرایط تغییر رشته در دانشگاه فرهنگیان نحوه بارگذاری مستندات رتبه بندی معلمان / مراحل استخدام دانشجو معلمان ورودی ١۴٠۴ شرایط استفاده مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی ادارات این استان پنجشنبه‌ها تعطیل شد اجرای طرح صدور گواهینامه موتورسیکلت برای نوجوانان با رعایت ایمنی کامل هواشناسی: افزایش دما در نوار شمالی و بارش‌های پراکنده در برخی مناطق ایران نجات جان یک زن از خودکشی توسط پلیس یاسوج افت عجیب نمرات یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌ها تعیین نرخ بیمه تکمیلی معلمان + جزئیات جزئیات ثبت‌نام وام‌های جدید فرهنگیان معرفی سایت‌های کاربردی برای معلمان خبر خوش برای فرهنگیان/ این افراد زودتر بازنشسته می‌شوند + جزئیات  آیین نامه تعیین تعرفه دلالان معاملات املاک قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول رای هیئت عمومی دیوان عدالت اداری در خصوص محرومیت کارکنان دولت از برخی مزایای غیرمستمر حق‌آبه پارک ۷۸۰ هکتاری چیتگر قطع شد پیش‌بینی بارش‌های کشور تا پایان آبان ۱۴۰۴

خبر خوب برای معلمان پس از ۱۲ سال چشم انتظاری / آغاز تخصیص سهام ارزش مالکانه به فرهنگیان

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان ضمن اشاره به آغاز تخصیص سهام ارزش مالکانه به فرهنگیان گفت: سهام شرکت سرمایه‌گستر سهند با ارزش اسمی به بازنشستگان تخصیص پیدا کرده و با هماهنگی‌هایی که با سازمان بورس و فرابورس انجام شده، پیش‌بینی می‌شود طی حداکثر ۹ ماه آینده، سهام این شرکت در بازار سرمایه قابلیت خرید و فروش پیدا کند. همچنین طبق مصوبات هیات امنا به تدریج کلیه شرکت‌ها و هلدینگ‌ها بورسی خواهند شد و سهام این شرکت‌ها به فرهنگیان عضو صندوق تقدیم خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۳ - ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 05
کد خبر: ۲۱۶۸۸۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ بدنبال آغاز تخصیص سهام ارزش مالکانه به فرهنگیان حمیدرضا نجف پور کردی پیامی صادر کرد که در بخشی از متن آن آمده است: خدای بزرگ را شاکریم که سرانجام پس از ۱۲ سال چشم انتظاری فرهنگیان عضو صندوق، طرح ارزش مالکانه اجرایی شد و رویای دیرینه سهامدار شدن فرهنگیان و مجاهدان عرصه تعلیم و تربیت محقق شد.

بدون تردید این دستاورد عظیم و تاریخی حاصل عقلانیت سازمانی و طرح ریزی عاقلانه و مجاهدت و تلاش شبانه‌روزی مدیران و همکاران و حمایت وزیر فعلی و سابق وزارت آموزش و پرورش و رهنمود‌های هیات امنای و هیات مدیره موسسه بوده، که عوامل مدیریتی و اجرایی این ابر پروژه اقتصادی، با طرح‌ریزی، مدل سازی و ظرفیت سازی، در اجرای طرح ارزش مالکانه همت گماردند و با رویکرد انقلابی و با الهام از ارزش‌های دینی و شهدایی و با مشی امامین انقلاب این هدف راهبردی جامعه فرهنگی کشور را محقق کردند.

در ادامه این پیام آمده است: این اقدام بی نظیر طی یک سال و نیم اخیر، با استفاده از ظرفیت نخبگان و اساتید برجسته دانشگاه و بزرگان علم اقتصاد و بازار سرمایه و با برگزاری ده‌ها جلسه کارشناسی و تخصصی و چندین هزار نفر ساعت کار کارشناسی و حرفه‌ای و با خرد جمعی، مورد تایید قرار گرفت.

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان همچنین نوشته است: امروز سهام شرکت سرمایه‌گستر سهند با ارزش اسمی به بازنشستگان تخصیص پیدا کرده و با هماهنگی‌هایی که با سازمان بورس و فرابورس انجام شده، پیش‌بینی می‌شود طی حداکثر ۹ ماه آینده، سهام این شرکت در بازار سرمایه قابلیت خرید و فروش پیدا کند؛ و ان شاءالله طبق مصوبات هیات امنا بتدریج کلیه شرکت‌ها و هلدینگ‌ها بورسی خواهند شد و اصطلاحا این راه بی بازگشت ادامه خواهد یافت و سهام این شرکت‌ها به فرهنگیان عضو صندوق تقدیم خواهد شد. / روزنو

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ب
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۹ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۴
0
0
۱۰درصد شده حداکثر یک. میلیون، حالا حساب کنید سود ماهیانه وسالانه یک میلیون چقدر مشود ،معیشت درست می شود!!!!!!+!!
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار