کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

پنتاگون: نمی‌خواهیم عملیات حماس تکرار شود

وزارت دفاع آمریکا شامگاه سه‌شنبه گفت که به گفتگو با رژیم صهیونیستی ادامه داده و نیازهای روزانه آنها برای جنگ غزه را مورد بحث قرار می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۳ - ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 06
کد خبر: ۲۱۷۱۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع آمریکا شامگاه سه‌شنبه گفت: «چیزی که ما روی آن متمرکز هستیم، محافظت از نیروها و شهروندان آمریکایی و اطمینان از عدم تکرار حمله حماس است».

 

این وزارتخانه درباره حمایت‌های نظامی از رژیم صهیونیستی برای حملات به نوار غزه توضیح داد: «ما از نزدیک با اسرائیل مشورت می‌کنیم و نیازهای روزانه آنها را مورد بحث قرار می‌دهیم».

 

پنتاگون همچنین مدعی شد: «ما از اسرائیل می‌خواهیم که از هدف قراردادن غیرنظامیان در غزه خودداری کند و بداند که در شرایط دشواری در حال نبرد است».

 

به نوشته وبگاه «الجزیره»، وزارت دفاع آمریکا ادامه داد: «ما به گفتگو با شرکای اسرائیلی خود ادامه می‌دهیم و انتظار داریم که عملیات نظامی آنها در غزه با قوانین بین‌المللی مطابقت داشته باشد».

 

پیش از این نیز «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا مدعی شد که اگر رژیم صهیونیستی از کشته‌شدن غیرنظامیان فلسطینی در نوار غزه جلوگیری نکند، ممکن است شکست راهبردی در این جنگ متحمل شود.

 

با این حال، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» بامداد سه‌شنبه گفته بود که آمریکا با حمایت‌های سیاسی و نظامی از رژیم صهیونیستی، مسئول کشتار زنان و کودکان در نوار غزه است. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر