آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

حمله قسام به اتاق فرماندهی اشغالگران در جنوب غزه

نیرو‌های گردان‌های شهید عزالدین القسام اتاق فرماندهی اشغالگران صهیونیست در محور جنوبی شهر غزه را با موشک‌های کوتاه برد ۱۱۴ میلیمتری «رجوم» هدف قرار دادند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 05
کد خبر: ۲۱۷۰۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ به دنبال ورود نیرو‌های اشغالگر به اردوگاه جنین، درگیری‌های مسلحانه بسیار شدیدی بین مقاومت فلسطین و اشغالگران روی داد.

گردان‌های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس، موقعیت کیسوفیم را با سامانه موشکی کوتاه برد ۱۱۴ میلی متری رجوم هدف قرار داد. همچنین آژیر خطر در منطقه ناحل عوز، در اطراف غزه به صدا درآمد. سازمان امداد رژیم صهیونیستی (ستاره سرخ داوود) نیز اعلام کرد بر اثر اصابت راکت مقاومت به عسقلان، پنج شهرک نشین زخمی شده اند.

گردان‌های القسام همچنین اتاق عملیات دشمن اشغالگر در محور جنوب غزه را با موشک کوتاه برد رجوم هدف قرار داد.

سرایا القدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی نیز تأکید کرد یک خودروی نظامی اشغالگران را در اطراف کمربندی سنافور در محور پیشروی شرق غزه با راکت تاندوم هدف قرار داده است.

همزمان درگیری‌های نظامی شدید بین مقاومت و نیرو‌های اشغالگر که از چند محور وارد شهرک بنی سهیلا در شرق خان یونس شده اند بار دیگر از سر گرفته شده است. بر اثر بمباران مناطق مختلف این شهرک توسط هواپیما‌های اشغالگران، هشت فلسطینی شهید و شمار زیادی زخمی شده اند.

توپخانه ارتش اشغالگر با شلیک ده‌ها توپ اردوگاه جبالیا و شهر بیت لاهیا در شمال نوار غزه را هدف قرار داده است.

نیرو‌های اشغالگر همچنین آمبولانس‌هایی را که در حال جابجایی پیکر‌های شهدای خانواده ابوصافی در منطقه ابوهولی واقع در غرب بزرگراه شمالی – جنوبی صلاح الدین بودند هدف گلوله قرار دادند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار