چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

مدیرکل موقت آژانس بین‌‌المللی انرژی اتمی با صالحی دیدار کرد

مدیرکل موقت آژانس بین‌‌المللی انرژی اتمی با صالحی دیدار کرد «کورنل فروتا» مدیرکل موقت آژانس بین‌‌المللی انرژی اتمی با حضور در محل سازمان انرژی اتمی با علی‌اکبر صالحی دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۴ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 08
کد خبر: ۲۱۷۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، «کورنل فروتا» مدیرکل موقت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که به منظور دیدار و گفتگو با مقامات ایرانی بامداد امروز (یکشنبه) وارد تهران شد، با حضور در سازمان بین‌المللی انرژی اتمی با «علی‌اکبر صالحی» معاون رئیس جمهور و رئیس این سازمان دیدار و گفتگو کرد.

 

او قرار است ظهر امروز نیز با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفتگو کند.

 

کاظم غریب آبادی، سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در این باره گفته بود که این دیدار، جزیی از تعاملات و همکاری‌های جاری ایران و آژانس و در چارچوب رایزنی‌های سطح بالا بین طرفین است.

 

بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی نیز دیروز (شنبه) در نشست خبری برای اعلام جزییات گام سوم کاهش تعهدات برجامی ایران درباره دعوت از «کورنل فروتا» مدیرکل موقت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت که این سفر براساس برنامه گذشته بود و اگر آمانو زنده بود این سفر باید در همین زمان انجام می‌شد.

 

گفتنی است این سفر دو روز بعد از ورود ایران به گام سوم کاهش تعهدات برجامی صورت گرفته است. کمالوندی روز گذشته در نشست خبری خود اعلام کرد که تعهدات شفاف سازی ایران همچون سابق ادامه می‌یابد و تهران فعلا بنا ندارد در خصوص نظارت‌ها و دسترسی‌های آژانس و شفاف سازی تغییری ایجاد کند.

 

این اولین سفر فروتا به تهران پس از تصدی این سمت و در آستانه نشست شورای حکام آژانس است. فروتا پس از درگذشت «یوکیا آمانو» مدیرکل سابق این سازمان به صورت موقت عهده‌دار این سمت شد و یکی از نامزدهای تصدی مدیرکلی آژانس است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار