بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

فروتا: آژانس مایل به ادامه همکاری با ایران است

«کورنل فروتا» مدیرکل موقت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی صبح امروز یکشنبه 17 شهریورماه در محل سازمان انرژی اتمی ایران با علی‌اکبر صالحی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران دیدار و در خصوص موضوعات فیمابین گفتگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۳ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 08
کد خبر: ۲۱۷۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ مدیرکل موقت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با بیان اینکه این سازمان مشتاقانه تمایل دارد تا همکاری‌ها با ایران تداوم یابد، گفت: آماده هستیم تا به صورت حرفه‌ای و بیطرف به کار خود ادامه دهیم.


 «کورنل فروتا» مدیرکل موقت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی صبح امروز یکشنبه 17 شهریورماه در محل سازمان انرژی اتمی ایران با علی‌اکبر صالحی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران دیدار و در خصوص موضوعات فیمابین گفتگو کرد.

 

پس از این دیدار فروتا و صالحی در یک کنفرانس خبری مشترک شرکت کردند.

 

فروتا در مصاحبه بعد از نشست با رئیس سازمان انرژی اتمی اظهار داشت: آژانس بین المللی انرژی اتمی به رویکرد مستقلانه، بی طرف و حرفه‌ای خود ادامه خواهد داد و این موجب اعتبار آژانس است.

 

وی تصریح کرد: در این زمینه آژانس از فشارها تأثیر نمی پذیرد. آژانس از یک سو وظیفه راستی آزمایی اجرای برجام را بر عهده دارد و از سوی دیگر در اجرای پروتکل الحاقی و موافقتنامه جامع پادمان در تعامل فعال با ایران است.

 

فروتا همچنین افزود: آژانس بین المللی انرژی اتمی مشتاقانه تمایل دارد تا همکاری‌ها با ایران تداوم یابد و آماده هستیم تا به صورت حرفه‌ای و بیطرف به کار خود ادامه دهیم.

 

منبع: فارس

ارسال نظر