نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم

فروتا: آژانس مایل به ادامه همکاری با ایران است

فروتا: آژانس مایل به ادامه همکاری با ایران است «کورنل فروتا» مدیرکل موقت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی صبح امروز یکشنبه 17 شهریورماه در محل سازمان انرژی اتمی ایران با علی‌اکبر صالحی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران دیدار و در خصوص موضوعات فیمابین گفتگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۳ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 08
کد خبر: ۲۱۷۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ مدیرکل موقت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با بیان اینکه این سازمان مشتاقانه تمایل دارد تا همکاری‌ها با ایران تداوم یابد، گفت: آماده هستیم تا به صورت حرفه‌ای و بیطرف به کار خود ادامه دهیم.


 «کورنل فروتا» مدیرکل موقت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی صبح امروز یکشنبه 17 شهریورماه در محل سازمان انرژی اتمی ایران با علی‌اکبر صالحی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران دیدار و در خصوص موضوعات فیمابین گفتگو کرد.

 

پس از این دیدار فروتا و صالحی در یک کنفرانس خبری مشترک شرکت کردند.

 

فروتا در مصاحبه بعد از نشست با رئیس سازمان انرژی اتمی اظهار داشت: آژانس بین المللی انرژی اتمی به رویکرد مستقلانه، بی طرف و حرفه‌ای خود ادامه خواهد داد و این موجب اعتبار آژانس است.

 

وی تصریح کرد: در این زمینه آژانس از فشارها تأثیر نمی پذیرد. آژانس از یک سو وظیفه راستی آزمایی اجرای برجام را بر عهده دارد و از سوی دیگر در اجرای پروتکل الحاقی و موافقتنامه جامع پادمان در تعامل فعال با ایران است.

 

فروتا همچنین افزود: آژانس بین المللی انرژی اتمی مشتاقانه تمایل دارد تا همکاری‌ها با ایران تداوم یابد و آماده هستیم تا به صورت حرفه‌ای و بیطرف به کار خود ادامه دهیم.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار