رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

مدیرکل موقت آژانس بین‌‌المللی انرژی اتمی با صالحی دیدار کرد

مدیرکل موقت آژانس بین‌‌المللی انرژی اتمی با صالحی دیدار کرد «کورنل فروتا» مدیرکل موقت آژانس بین‌‌المللی انرژی اتمی با حضور در محل سازمان انرژی اتمی با علی‌اکبر صالحی دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۴ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 08
کد خبر: ۲۱۷۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، «کورنل فروتا» مدیرکل موقت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که به منظور دیدار و گفتگو با مقامات ایرانی بامداد امروز (یکشنبه) وارد تهران شد، با حضور در سازمان بین‌المللی انرژی اتمی با «علی‌اکبر صالحی» معاون رئیس جمهور و رئیس این سازمان دیدار و گفتگو کرد.

 

او قرار است ظهر امروز نیز با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفتگو کند.

 

کاظم غریب آبادی، سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در این باره گفته بود که این دیدار، جزیی از تعاملات و همکاری‌های جاری ایران و آژانس و در چارچوب رایزنی‌های سطح بالا بین طرفین است.

 

بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی نیز دیروز (شنبه) در نشست خبری برای اعلام جزییات گام سوم کاهش تعهدات برجامی ایران درباره دعوت از «کورنل فروتا» مدیرکل موقت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت که این سفر براساس برنامه گذشته بود و اگر آمانو زنده بود این سفر باید در همین زمان انجام می‌شد.

 

گفتنی است این سفر دو روز بعد از ورود ایران به گام سوم کاهش تعهدات برجامی صورت گرفته است. کمالوندی روز گذشته در نشست خبری خود اعلام کرد که تعهدات شفاف سازی ایران همچون سابق ادامه می‌یابد و تهران فعلا بنا ندارد در خصوص نظارت‌ها و دسترسی‌های آژانس و شفاف سازی تغییری ایجاد کند.

 

این اولین سفر فروتا به تهران پس از تصدی این سمت و در آستانه نشست شورای حکام آژانس است. فروتا پس از درگذشت «یوکیا آمانو» مدیرکل سابق این سازمان به صورت موقت عهده‌دار این سمت شد و یکی از نامزدهای تصدی مدیرکلی آژانس است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار