پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست

بایدن ترامپ را تهدیدی برای دموکراسی آمریکا دانست

بایدن ترامپ را تهدیدی برای دموکراسی آمریکا دانست رییس جمهور آمریکا می‌گوید که پیروزی همتای سابق وی در کاخ سفید، در انتخابات سال ۲۰۲۴ این کشور، دموکراسی آمریکا را به خطر می‌اندازد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 10
کد خبر: ۲۱۷۷۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، جو بایدن، رییس جمهور آمریکا با اشاره به تهدیدهایی که از جانب دونالد ترامپ، رییس جمهور سابق این کشور متوجه واشنگتن خواهد شد، گفت که بازگشت او به کاخ سفید، دموکراسی آمریکا را به خطر خواهد انداخت.

 

بایدن پیش‌تر در رویدادی در ماساچوست گفته بود که اگر ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا شرکت نمی‌کرد، مطمئن نیست که خودش وارد گود انتخابات می‌شد یا خیر.

 

بایدن همچنین در رویدادی دیگر در لس‌آنجلس گفت: معتقدم که آینده دموکراسی آمریکا در معرض خطر است. در واقع، تمام آمریکا در خطر قرار دارد. بگذارید شفاف بگویم. دونالد ترامپ تهدیدهای زیادی را متوجه کشور می‌کند از حق انتخاب حقوق مدتی گرفته تا حق رای و جایگاه آمریکا در جهان.

 

وی افزود: اما بزرگ‌ترین تهدید ترامپ، علیه دموکراسی ماست زیرا اگر آن را از دست بدهیم، همه چیز را باخته‌ایم.

 

وال‌استریت‌ژورنال دیروز (شنبه) نتایج نظرسنجی را منتشر کرد که براساس آن، ۵۳ درصد آمریکایی‌ها بر این باورند که سیاست‌های بایدن شخصاً برای آنها زیان‌بار بوده و ۴۹ درصد گفته‌اند که سیاست ترامپ در نخستین دوران حضورش در کاخ سفید، به آنها کمک کرده است.

 

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برای ۵ نوامبر ۲۰۲۴(۱۵ آبان ۱۴۰۳) برنامه‌ریزی شده است و ترامپ نوامبر ۲۰۲۲ رسماً وارد کارزار انتخاباتی شد. رییس جمهور سابق آمریکا در چندین نظرسنجی با اختلافی قابل توجه نسبت به بایدن، پیشتاز است./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار