عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

ترامپ اتحادیه اروپا را هم با تعرفه تهدید کرد

رئیس جمهور منتخب آمریکا طی اظهاراتی اتحادیه اروپا را تهدید کرد که باید با افزایش خرید نفت و گاز از آمریکا، کسری تجاری خود را کاهش دهد، وگرنه با تعرفه‌های تجاری مواجه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۶ - ۰۱ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 21
کد خبر: ۲۶۶۲۴۶

به گزارش راهبرد معاصر. دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا طی اظهاراتی اتحادیه اروپا را تهدید کرد که باید با افزایش خرید نفت و گاز از آمریکا، کسری تجاری خود را کاهش دهد، وگرنه با تعرفه‌های تجاری مواجه خواهد شد.

 

براساس داده های یورواستات، کسری تجاری کالاهای آمریکا با اتحادیه اروپا در سال 2023 به 156 میلیارد یورو (162 میلیارد دلار) رسید.

 

ترامپ روز جمعه در مطلبی که در رسانه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشال Truth Social منتشر کرد، تأکید کرد که اتحادیه اروپا باید "کسری تجاری عظیم خود با ایالات متحده را با خرید گسترده نفت و گاز ما جبران کند."

 

وی هشدار داد: در غیر این صورت، تعرفه‌ها به طور کامل (و بدون هیچ مصالحه‌ای) اعمال خواهد شد.

 

براساس داده های یورواستات، ایالات متحده در سه ماهه اول سال 2024، 47 درصد از واردات گاز طبیعی مایع (LNG)  اتحادیه اروپا و 17 درصد از خریدهای نفتی این بلوک را تامین کرده است.

 

این داده‌ها نشان می‌دهد که صادرات نفت خام آمریکا به اروپا در حدود دو میلیون بشکه در روز است که بیش از نیمی از کل صادرات این کشور را تشکیل می‌دهد و بقیه به بازارهای آسیایی می‌رود.

 

داده های دولتی نشان می‌دهد که هلند، فرانسه، آلمان، اسپانیا، دانمارک، ایتالیا و سوئد بزرگترین واردکنندگان منابع انرژی از آمریکا هستند.

 

کمیسیون اروپا (EC) در واکنش به هشدارهای ترامپ اعلام کرد که آماده است برای بحث در مورد چگونگی تعمیق آنچه آن را رابطه‌ای قوی توصیف کرد، از جمله در بخش انرژی، گفتگو کند.

 

رویترز به نقل از سخنگوی کمیسیون اروپا که نامی از او برده نشد، گفت: اتحادیه اروپا متعهد به حذف تدریجی واردات انرژی از روسیه و تنوع بخشیدن به منابع تامین خود است.

 

اتحادیه اروپا متعهد شد که پس از تشدید درگیری اوکراین در سال 2022، مصرف سوخت روسیه را متوقف کند. واردات سوخت گران‌تر آمریکا جایگزین گاز ارزان خط لوله شده است که قبلاً توسط روسیه به این بلوک تحویل داده می‌شد.

 

با این حال، داده‌ها نشان می‌دهد که کشورهای عضو این اتحادیه همچنان هر ماه میلیاردها یورو گاز روسیه را خریداری می‌کنند.

 

طبق گفته شرکت تحلیل انرژی کپلر Kpler، انتظار می‌رود که این بلوک در سال 2024، 10 درصد بیشتر از سال 2023 گاز ال‌ان‌جی از روسیه وارد کند.

 

برنامه‌های این بلوک برای حذف کامل واردات انرژی از این کشور تا سال 2027 با مخالفت شدید برخی از اعضای اتحادیه اروپا، به ویژه مجارستان و اسلواکی که همچنان به شدت به واردات وابسته هستند، مواجه شده است.

 

ترامپ که قرار است 20 ژانویه دوباره به کاخ سفید بازگردد، متعهد شده است که تعرفه های گسترده‌ای را علیه چندین شریک تجاری عمده ایالات متحده، از جمله کانادا، مکزیک و چین، اعمال کند.

 

او همچنین در طول مبارزات انتخاباتی خود بارها گفته بود که اروپا بهای سنگینی را برای داشتن مازاد تجاری بزرگ با ایالات متحده برای دهه‌ها خواهد پرداخت./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده