محسن رضایی: ایالت‌های اقتصادی در کشور باید ایجاد شود-راهبرد معاصر
پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی درپی درگذشت حجت‌الاسلام سقای بی‌ریا پیام تسلیت رهبری در پی ترور قاضی رازینی و مقیسه رونمایی از شهر شناوری نیروی دریایی سپاه با حضور سرلشکر سلامی  واکنش فرماندار «صحنه» به پرواز ۲ جنگنده: رزمایش کشوری بوده است واکنش پزشکیان به ترور قاضی مقیسه و رازینی برگزاری نشست سرا قوا به میزبانی رئیس جمهور جانشین فرمانده کل سپاه: آتش‌بس غزه پیروزی مقاومت و تحقق وعده الهی بود شمخانی عزادار شد خطیب نماز جمعه تهران: آتش‌بس غزه پیروزی جبهه مقاومت در برابر اسرائیل است / ایران امروز ابرقدرت است نمایش اقتدار مرزبانان در رزمایش دریایی محمد رسول‌الله (ص) در سواحل دریای عمان رئیس‌جمهور وارد مسکو شد برادر سرتیم حفاظت سید ابراهیم رئیسی: برادرم مخالف سفر رئیسی به مرز ایران و آذربایجان بود توئیت روسی حساب کاربری رهبر انقلاب در آستانه سفر رئیس‌جمهور به روسیه جانشین اطلاعات سپاه: تنها ۱۳ تا ۱۵ درصد تحت تأثیر مسئله حجاب قرار گرفته‌اند دومین رهبر انجمن حجتیه درگذشت

محسن رضایی: ایالت‌های اقتصادی در کشور باید ایجاد شود

محسن رضایی در حاشیه بازدید از موسسه خیریه مهرانه زنجان، در جمع خبرنگاران، اقتصاد مقاومتی ابلاغی توسط مقام معظم رهبری را یک سند زیرساختی دانست و اظهار کرد: همه امور کشور باید بر اساس آن برنامه‌ریزی شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۴ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 08
کد خبر: ۲۱۷۷۷
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: هر چند که معتقدم باید ایالت‌های اقتصادی در ایران راه‌اندازی شود و به استان‌ها اختیار داده شود و هیچ دلیلی ندارد که مسائل جزئی از استان‌ها برای مطرح شدن به سطح کلان کشوری بیاید به همین دلیل باید هرچه زودتر ایالت‌های اقتصادی در کشور ایجاد شود.

 

 محسن رضایی در حاشیه بازدید از موسسه خیریه مهرانه زنجان، در جمع خبرنگاران، اقتصاد مقاومتی ابلاغی توسط مقام معظم رهبری را یک سند زیرساختی دانست و اظهار کرد: همه امور کشور باید بر اساس آن برنامه‌ریزی شود.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه سلامت نیز در حوزه اقتصاد مقاومتی، فصل مهمی از سند اقتصاد مقاومتی است، افزود: دولت و مجلس، باید سلامت را در حوزه اقتصاد مقاومتی بازتعریف کرده و از وجود مردم نیز در بحث پیشگیری و درمان استفاده کنند.

 

وی با تاکید بر اینکه مجمع تشخیص مصلحت نظام بیانیه گام دوم انقلاب را در صدر سیاست‌های خود قرار داده است، تصریح کرد: بیانیه گام دوم رهبر انقلاب، سنگ بنایی برای سیاست‌گذاری کلان کشور محسوب می‌شود، چراکه این بیانیه یک چشم‌انداز روشن برای رسیدن به تمدن بزرگ اسلامی ـ ایرانی به شمار می‌رود.

 

رضایی تاکید کرد: اجرایی کردن بیانیه گام دوم انقلاب در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی مهم‌ترین هدف مجمع تشخیص مصلحت نظام بوده است و تلاش می‌شود سیاست‌های کلی نظام را در چارچوب گام دوم انقلاب به مقام معظم رهبری، پیشنهاد شود.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام به تشکیل هیأت عالی نظارت بنا به دستور مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: این اقدام با هدف افزایش روند نظارت بر اداره کشور از جمله FATF و CFT و پالرمو نظارت انجام شده که در این زمینه مجمع تشخیص نظام 11 سوال از دولت مطرح کرده که هنوز پاسخی دریافت نکرده است.

 

وی نظارت بر سیاست‌های اصل 44 و همچنین نظارت بر تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را از دیگر کارهای مهم مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام کرد و افزود: در این رابطه با تنظیم گزارشات مورد نظر طی 6 ماه آینده هرگونه انحراف به مسؤولان گوشزد خواهد شد.

 

رضایی در ادامه جلسه، خلیج‌فارس را یکی از امن‌ترین نقاط منطقه اعلام کرد و گفت: با وجود اینکه در عراق، سوریه، لبنان، افغانستان و یمن ناامنی وجود دارد ولی در خلیج‌فارس امنیت در حد بسیار مطلوب است.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر بی‌نظیر بودن ایران به لحاظ ثروت تصریح کرد: آنچه در این بین مهم به نظر می‌رسد وارد چرخه تولید شدن ثروت غیرمولد و نقدینگی عظیمی است که در بین بانک‌ها می‌چرخد و نرخ سود بانکی را بالا برده است.

 

وی تاکید کرد: لازمه پیشبرد کار در این حوزه این است که یک رابطه درست بین بانک و تولید ازجمله کارآفرینان کشور وجود دارد.

 

رضایی راه‌کار حل مشکلات اقتصادی را تحرک واحدهای کوچک و متوسط و فعالیت‌های اقتصادی خانگی دانست و افزود: این اقدامات می‌تواند تحرکی را هم در کوتاه‌مدت و هم در بلندمدت در اقتصاد ایجاد کند.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: هر چند که معتقدم باید ایالت‌های اقتصادی در ایران راه‌اندازی شود و به استان‌ها اختیار داده شود و هیچ دلیلی ندارد که مسائل جزئی از استان‌ها برای مطرح شدن به سطح کلان کشوری بیاید به همین دلیل باید هرچه زودتر ایالت‌های اقتصادی در کشور ایجاد شود.

 

وی مهم‌ترین عنصر اقتصاد مقاومتی را حضور مردم در صحنه اقتصادی عنوان کرد و ادامه داد: نقش مردم در حوزه سلامت قابل توجه است، چرا که رعایت مسائل بهداشتی، الگوی تغذیه، و استفاده از فضای‌زیستی در پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها تاثیر قابل توجهی در بهبود شرایط خواهد داشت.

 

رضایی به بازدید خود از مهرانه اشاره و تصریح کرد: با کمک بیمه و خیرین، درمان در زنجان مهرانه، تقریبا رایگان شده و بیماران با کم‌ترین هزینه، فرآیند درمانی خود را طی می‌کنند.

 

دبیر مجموع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: الگوی درمان خوبی در مهرانه طراحی شده؛ چرا که همه بخش‌ها و فعالیت‌های مربوط به پیشگیری و درمان سرطان در یک محل تجمیع شده است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۱:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۸
0
0
اصلا یکپارجگی اقتصادی مقدم بر یکپارچگی سیاسی است و همین گروه
یورو اول مرزهای اقتصادیش را بر می دارد تا روزی بتواند مرزهای سیاسیش را
هم حذف کند. همین کار را دارد آسه آن هم انجام می دهد. پیمان بنلوکس هم
قبلا مشابه آن را انجام داد و اصلا این یک اصل است. فدرالیسم فقط در امور
سیاسی معنا دارد آنهم تازه به شرطی که وحدت اقتصادی پدید آمده باشد و
مقرارت مالی در مادرید و هلسینکی تفاوتی نداشته باشند.
اما این آقا در روندی کاملا معکوس می خواست در کشوری یکپارچه چند کشور
اقتصادی ایجاد کند! و این یعنی پایان کار ایران.ایالات فدرال می توانند
قوانین مدنی و کیفری و آموزشی متفاوت داشته باشند اما قوانین اقتصادی
باید در سراسر کشور یکسان باشد. حال چگونه یک کاندیدا که ظاهرا ادعای
نخبگی هم دارد در یک کشور متحد سیاسی خواستار تفرقه اقتصادی و فدرالیسم
اقتصادی می شود؟ یک کشور با دو نظام اقتصادی که کشور نیست. گورباچف در
سال آخر شوروی قوانینی را ایجاد کرد که بر اساس آن نظام اقتصادی مسکو و
سن پترزبورگ از سایر منطق جدا شد و به جمهوریها اجازه استقلال اقتصادی
دادند! نتیجه اینکار هم البته معلوم بود که چیست.
آخرین اخبار