وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد

قالیباف: امروز رژیم صهیونیستی در افکار عمومی جهان منفورتر از گذشته است

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: حوادث روزهای گذشته ثابت کرد که مردم غزه پیروز واقعی میدان هستند و هیچ اقدامی نخواهد توانست شکست بزرگ و حیثیت بربادرفته رژیم صهیونیستی در واقعه هفتم اکتبر را ترمیم کند. امروز رژیم صهیونیستی در افکار عمومی جهان منفورتر از گذشته است و تصور قدرت پوشالی آن‌ها حتی در میان دوستانشان از بین رفته است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 11
کد خبر: ۲۱۷۸۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در ابتدای جلسه علنی امروز(دوشنبه،20آذر) گفت: فرا رسیدن سالروز تشکیل شورای عالی انقلاب فرهنگی به فرمان حضرت امام خمینی رحمت الله علیه را گرامی می‌داریم.

 

وی افزود: این شورا به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی قرارگاه فرهنگی کشور است و بر این اساس باید بازآرایی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی جهت مقابله با جبهه فرهنگی دشمن را در دستور کار خود قرار دهد.

 

قالیباف ادامه داد: ابتکار، خلاقیت توجه به ماهیت مردمی امور مرتبط با فرهنگ و دقت نظر در پایش وضعیت فرهنگی کشور باید همواره مورد توجه این شورا قرار گیرد. توفیق روز افزون این نهاد ریشه‌دار انقلاب اسلامی را از خداوند متعال خواهان هستم.

 

وی تاکید کرد: همچنین شاهد هستیم که رژیم صهیونیستی با همکاری کامل آمریکا به عنوان پشتیبان اصلی و شریک آن ها در تمام جنایت‌ها به کشتار مردم بی‌گناه غزه و نابودی زیرساخت‌های حیاتی زندگی مردم ادامه می‌دهد. موتور محرک و عامل اصلی نسل کشی در غزه پشتیبانی رسانه‌ای و دیپلماتیک آمریکا از رژیم صهیونیستی است.

 

قالیباف اظهار داشت: حوادث روزهای گذشته ثابت کرد که مردم غزه پیروز واقعی میدان هستند و هیچ اقدامی نخواهد توانست شکست بزرگ و حیثیت بر باد رفته رژیم صهیونیستی در واقعه هفتم اکتبر را ترمیم کند. امروز رژیم صهیونیستی در افکار عمومی جهان مراتب منفورتر از گذشته است و تصور قدرت پوشالی آنها حتی در میان دوستانشان از بین رفته است.

 

وی گفت: مسلمانان و آزادی‌خواهان جهان از دولت‌های خود انتظار دارند اجازه ندهند ساختارهای غیرعادلانه چون شورای امنیت با لجبازی آمریکا رژیم صهیونیستی را در ادامه نسل کشی باز بگذارد. به یاری خدا و همان گونه‌ای که مقام معظم رهبری فرمودند مسئله فلسطین به سمت حل شدن حرکت می‌کند و حاکمیت فلسطینی در تمام سرزمین فلسطین تشکیل خواهد شد.

 

قالیباف تاکید کرد:همچنین از وزارت امور خارجه می‌خواهیم که بر اساس قانون الزام دولت به حمایت همه جانبه از مردم فلسطین و قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت فهرست کالاهای مرتبط به شرکت‌هایی که سهامداران اصلی آن شرکت‌های اسرائیلی هستند را اعلام کند و طبق این قانون دولت تمهیدات لازم را برای جلوگیری از واردات این کالاها به عمل آورد.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان گفت:در این زمینه ضروریست کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس پیگیر اجرای این قوانین دریافت گزارش‌های لازم از وزارت امور خارجه باشد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار