قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ

قالیباف: بی‌شک مسئولیت اصلی جنگ غزه بر عهده آمریکا است

رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: بی‌شک مسئولیت اصلی جنگ غزه بر عهده آمریکا است؛ چنانچه اگر حضور آمریکایی‌ها و حمایتشان در حوزه نظامی و مدیریتی نبود امکان نداشت رژیم صهیونیستی حتی بتواند ضربه نخست عملیات طوفان‌الاقصی را تحمل کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۰ - ۱۱ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 01
کد خبر: ۲۲۱۴۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد عبدالسلام سخنگوی انصارالله یمن ظهر امروز(دوشنبه، 11 دی ماه 1402) با حضور در مجلس، با محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد، در این دیدار مسائل مورد توجه دو طرف مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این دیدار، رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن اعلام حمایت ایران از محور مقاومت و اشاره به مجاهدت مردم یمن، گفت: ما آمریکا را در رأس موضوعات فتنه برانگیز و مشکلات جهان اسلام می‌دانیم.

قالیباف اضافه کرد: بی‌شک مسئولیت اصلی جنگ غزه بر عهده آمریکا است؛ چنانچه اگر حضور آمریکایی‌ها و حمایتشان در حوزه نظامی و مدیریتی نبود امکان نداشت رژیم صهیونیستی حتی بتواند ضربه نخست عملیات طوفان‌الاقصی را تحمل کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اتحاد و همگرایی جبهه مقاومت در مقابله با دشمنان، گفت: در این زمینه نباید سنت‌های الهی و همراهی مردم را به‌عنوان دو رکن اساسی فراموش کنیم که همه ترس دشمن نیز از پایداری ما بر این مسائل است.

محمد عبدالسلام، سخنگوی انصارالله یمن نیز در این دیدار با حمایت گسترده ملت یمن از مردم فلسطین، گفت: موضع مردم یمن در قبال این مسأله، برگرفته از ایمان و عقیده آن‌هاست.

وی ضمن تقدیر از تلاش‌ها و حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران از ملت یمن، تأکید کرد: توانمندی‌های یمن که امروز شامل سلاح و اراده ملت یمن است، همه و همه در خدمت مصالح مسلمانان قرار می‌گیرد.

عبدالسلام افزود: امروز یمن به جایی رسیده که می‌تواند یک موضع عملیاتی را در کنار جبهه مقاومت اتخاذ کند و به ویژه رویکرد فرهنگی، ایمانی و عقیدتی ما ایستادگی در برابر زورگویی‌های اسرائیل و آمریکا در منطقه است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار