آموزش‌وپرورش مسئول نظارت بر مهد‌های کودک شد-راهبرد معاصر
ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند گیلان ۲۷ آذرماه تعطیل نیست اسکان اضطراری بیش از ۱۲۰ نفر گرفتار در برف در نیشابور/ استقرار ۲ اتوبوس برای اسکان بی‌خانمان‌ها مشاهده اشیاء نورانی در آسمان فردیس / ماجرا چه بود؟ تعطیلی مدارس ۱۳ شهر سیستان و بلوچستان به دلیل سرما/ فعالیت ادارات با تاخیر

آموزش‌وپرورش مسئول نظارت بر مهد‌های کودک شد

با رای نمایندگان مجلس صدور مجوز و نظارت بر مهد‌های کودک با رعایت مصوبات شورای­ عالی انقلاب فرهنگی به وزارت آموزش و پرورش سپرده شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 11
کد خبر: ۲۱۷۹۱۵

به گزارش راهبرد معاصر. در جلسه علنی روز دوشنبه (۲۰ آذرماه) مجلس شورای اسلامی، گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری به مجلس شورای اسلامی، طرح اصلاح موادی از قانون تأسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی در دستور کار قرار گرفت و مواد (۲)، (۳) و (۴) این طرح به تصویب نمایندگان رسید.

 

بر اساس ماده (۲)، تبصره (۲) بند «پ» ماده (۲) قانون، به شرح زیر اصلاح می‌شود:

 

تبصره ۲- ارائه برنامه و تدوین محتوا، تعیین شاخص‌های آموزشی، پرورشی، زیستی، بهداشتی و استاندارد‌های فضا و تجهیزات، شایستگی‌های منابع انسانی، صدور مجوز و نظارت بر مهد‌های کودک، کودکستان‌ها، مراکز پیش‌دبستانی و سایر مراکز نگهداری و آموزش کودکان یا هر عنوان دیگری که مسوولیت مراقبت، رشد، پرورش و آموزش و تربیت کودکان بدو تولد تا ۶ سال تمام را عهده‌دار هستند، با رعایت مصوبات شورای‌عالی انقلاب فرهنگی برعهده وزارت آموزش و پرورش (سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک) می‌باشد.

 

طبق ماده (۳) نیز کلمه «سیاستگذاری» از ابتدای ماده (۳) این قانون حذف می‌شود و عبارت «شورای سیاستگذاری، برنامه‌ریزی و نظارت مرکزی» در این قانون به عبارت «شورای راهبردی، برنامه ریزی و نظارت مرکزی مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی» اصلاح می‌شود و عبارت «و مرجع سیاستگذاری بر مدارس و مراکز موضوع این قانون، شورای عالی آموزش و پرورش تعیین می‌شود» به انتهای ماده (۳) قانون الحاق می‌شود.

 

بر اساس ماده (۴) که به تصویب نمایندگان رسید، در ماده (۴) قانون:

الف- در بند (۱) این ماده، پنج جزء به عنوان اجزاء «د»، «ذ»، «ر»، «ز» و «ژ» به شرح زیر الحاق و عنوان جزء «د» به (س) تغییر می‌یابد.

د- رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور یا معاون ذیربط

ذ- وزیر امور اقتصادی و دارایی یا معاون ذیربط

ر- رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور

ز-رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک

ژ- دو نفر نماینده انجمن اولیاء و مربیان دانش آموزان مدارس غیردولتی به انتخاب انجمن (بدون حق رأی)

ب- در بند (۲) این ماده، پنج جزء به عنوان اجزاء «چ»، «ح»، «خ»، «د» و «ذ» به شرح زیر الحاق و عنوان اجزاء «چ» و «ح» به «ر» و «ز» تغییر می‌یابد.

چ- رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان

ح- مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان

خ- مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان

د- رئیس اداره تعلیم و تربیت کودک اداره کل آموزش و پرورش استان

ذ- دو نفر نماینده انجمن اولیاء و مربیان دانش آموزان مدارس غیردولتی استان به انتخاب انجمن (بدون حق رأی)/ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده