مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟

آغاز طرح ویژه نظارت بر خالص فروشی و صحت عملکرد وسایل سنجش و توزین

آغاز طرح ویژه نظارت بر خالص فروشی و صحت عملکرد وسایل سنجش و توزین سازمان استاندارد اعلام کرد: طرح ویژه نظارت بر خالص فروشی و صحت عملکرد وسایل سنجش و توزین از امروز ۲۰ آذر در سراسر کشور آغاز و تا ۳۰ آذر ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۲ - ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 11
کد خبر: ۲۱۸۰۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس مرکز اندازه شناسی، اوزان و مقیاس‌های سازمان ملی استاندارد ایران، با اشاره به نزدیک شدن به ایام شب یلدا و برپایی آئین سنتی و ملّی در کشور، گفت: نظارت بر عملکرد وسایل توزین و سنجش در مراکز خرید، فروشگاهها و میادین میوه و تره بار به صورت ویژه انجام می‌شود.

حسن خانه زر، هدف از اجرای این طرح را صیانت از حقوق آحاد جامعه در نظام تولید، توزیع و عرضه عنوان کرد و افزود: در اجرای این طرح بازدیدهای میدانی مستمر از سوی ادارات کل استاندارد در سراسر کشور و با همکاری تعزیرات حکومتی و اتاق اصناف در استان انجام می‌گیرد.

وی با بیان اینکه گزارشات و شکایات مردمی در خصوص کم فروشی، بررسی خواهد شد اعلام کرد: در این بازه زمانی، نظارت بر وسایل سنجش و توزین مراکز فروشگاه‌های بزرگ، صنوف شیرینی و قنادی، آجیل و خشکبار، میوه و تره بار و فروشگاه‌های پروتئینی در الویت قرار دارد./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار