رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست شرایط دریافت درگاه پرداخت کارگزاران سکو‌های مبادله رمزارز اعلام شد پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شد

اصلاح افزایش ۵۰ درصدی مالیات ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳ توسط کمیسیون تلفیق

نائب رئیس اول کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به بالا بودن رقم افزایش حدود ۵۰ درصدی مالیات ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳ گفت: این درآمد مالیاتی قابل تحقق نیست و چکش کاری‌های لازم در کمیسیون‌های تلفیق انجام خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۶ - ۲۱ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 12
کد خبر: ۲۱۸۰۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید کاظم موسوی نائب رئیس اول کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی درباره مهم ترین ویژگی لایحه بودجه 1403 اظهار کرد: بودجه 1403 در کل بودجه خوبی است اما باید از تورم زایی و افزایش مالیات در بودجه خودداری شود.

 

وی با بیان اینکه اصل مالیات در تمام کشورهای دنیا یک امر قابل قبول و پذیرفته شده‌ای است گفت: ما نباید بودجه تورم زایی را به جامعه ارائه دهیم و در نهایت هم مردم و اصناف و تولیدکنندگان از کار قانونی و درست خود پشیمان شوند.

 

موسوی تأکید کرد: چکش کاری‌های لازم در کمیسیون‌های تلفیق انجام خواهد شد و هدف ما این است که مردم در آسایش باشند نه اینکه بودجه‌ای به جامعه تقدیم کنیم که 50 درصد به مالیات‌ها اضافه شود.

 

وی بیان کرد: ما در خیلی حوزه‌ها در تحریم به سر می‌بریم و با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم می‌کنیم اما امسال که سال مهار تورم و رشد تولید است باید کاری کنیم که هم تولید توسعه پیدا کند و از طرفی مالیات‌ها را به قدری افزایش ندهیم که تولیدکنندگان را زمین گیر کند.

 

مرتضی افقه استاد دانشگاه و کارشناس اقتصادی بودجه هم 1403 را یک بودجه انقباضی توصیف کرد و گفت: شاید هدف دولت از این بودجه، کاهش تورم بوده اما درآمد نفت و شرکت‌ها برای سال آینده واقع بینانه تر برآورد شده و دولت برای جبران این کاهش میزان درآمدهای نفتی و فروش شرکت‌ها، سعی کرده مالیات‌ها را تا حد 50 درصد افزایش دهد.

 

وی بر این باور است که این درآمد مالیاتی قابل تحقق نیست چراکه ظرفیت اقتصاد کشور در این حد نیست و اگر همین لایحه تصویب شود باز هم کسری بودجه خواهیم داشت.

 

این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: وقتی درآمد نفت نباشد در کوتاه مدت نمی‌توان وابستگی خود را به درآمدهای نفتی کاهش داد و الان هم دولت به سراغ درآمدهای مالیاتی رفته است./ تسنیم

ارسال نظر