گردان شهدای الاقصی: تجمع خودرو‌های دشمن در خان‌یونس را هدف قرار دادیم بقائی: گزارش آژانس بزرگنمایی برخی از موارد فنی است دور دوم مذاکرات روسیه و اوکراین امروز در استانبول حمله یک فرد با کوکتل مولوتف به جمعیت حامی اسرای صهیونیست در کلرادو کابینه سودان منحل شد وال‌استریت‌ژورنال: کاخ سفید دستور توقف همه فعالیت‌های جدید تحریمی علیه ایران را صادر کرد حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است

اعلام آمادگی مجدد صهیونیست‌ها برای تبادل اسرا

رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند سران این رژیم آماده شدند با میانجی‌ها برای مرحله دوم آزادی اسرا تماس بگیرند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۸ - ۲۱ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 12
کد خبر: ۲۱۸۱۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، یک شبکه صهیونیستی شامگاه دوشنبه اعلام کرد که این رژیم آماده از سرگیری تماس با میانجی‌ها به منظور آزادی اسرای صهیونیست در نوار غزه است.

 

صبح روز جمعه، اول دسامبر، آتش بس یک هفته‌ای بین رژیم صهیونیستی و حماس با میانجیگری قطر و مصر پایان یافت که طی آن ۸۴ کودک و زن صهیونیست به اضافه ۲۴ شهروند خارجی از نوار غزه آزاد شدند، در مقابل رژیم صهیونیستی ۲۴۰ نفر از اسرای زن و کودک فلسطینی را آزاد کرد.

 

اکنون کانال ۱۲ صهیونیستی اعلام کرده است که تل‌آویو آماده است تا ارتباطات را از سر بگیرد تا اسرای در غزه را آزاد کند.

 

این شبکه افزود: این مسئله همچنان بشردوستانه است و شامل زنان، بیماران، مجروحان و سالمندانی است که هنوز در اسارت هستند.

 

رژیم از حماس خواسته بود زنانی را که ادعا می‌کرد غیرنظامی هستند را آزاد کند اما جنبش آن‌ها را رد و تأیید کرد که آن‌ها سرباز وظیفه هستند و در لباس نظامی اسیر شده اند و آن را نقض مفاد توافقنامه آتش بس می‌داند. بر اساس اظهارات مقامات حماس، آزادی سربازان در مرحله بعدی انجام خواهد شد اما صهیونیست‌ها شروط حماس را قبول نکرده و منجر به فروپاشی آتش بس شدند.

 

به گزارش رسانه‌های عبری، حماس هنوز ۱۳۷ اسیر در غزه دارد که ۱۲۶ نفر صهیونیست و ۱۱ نفر خارجی هستند.

 

این کانال ادامه داد تخمین زده می‌شود که در هفته آینده امکان دستیابی به توافق جدید وجود نداشته باشد، اما آن‌ها (در اراضی اشغالی) می‌خواهند مسیر جدیدی را باز کنند تا از فشار بر حماس در جنگ منتفع شوند.

 

این شبکه افزود: اسرائیل همچنین در تلاش برای افزایش فشار بر صلیب سرخ است و انتظار می‌رود بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر با رئیس این سازمان که قرار است در روز‌های آینده وارد اسرائیل شود، دیدار کند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر