هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

کره‌جنوبی همسایه شمالی خود را تهدید نظامی کرد

کره‌جنوبی همسایه شمالی خود را تهدید نظامی کرد وزیر دفاع کره‌جنوبی به کره شمالی هشدار داد در صورت انجام اقدامات «بی پروا»، تنها یک «جهنم ویرانی» در انتظار این کشور است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۵ - ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 13
کد خبر: ۲۱۸۳۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، در بحبوحه تشدید تنش‌ها در شبه جزیره کره پس از لغو توافقنامه نظامی بین دو کره در سال ۲۰۱۸، شین وون سیک، وزیر دفاع کره جنوبی، پس از آن که کره شمالی ماه گذشته اعلام کرد تمامی اقدامات نظامی متوقف شده تحت این پیمان را از سر خواهد گرفت، این هشدار را در جلسه‌ای با فرماندهان ارشد نظامی خود بیان کرد.

 

شین گفت: «کره شمالی تنها دو انتخاب دارد: صلح یا نابودی. اگر کره شمالی اقدامات بی پروایی انجام دهد که به صلح آسیب می‌زند، تنها جهنم ویرانی در انتظارش است.»

 

ماه گذشته، سئول قرارداد دوطرفه را در اعتراض به پرتاب اولین ماهواره جاسوسی نظامی کره شمالی ۳۰ آبان به حالت تعلیق درآورد سپس پیونگ یانگ نیز این توافق را لغو کرد.

 

این توافق مبتنی بود بر اتخاذ تدابیری برای کاهش تنش و جلوگیری از درگیری‌های تصادفی، مانند ممنوعیت رزمایش‌ها و مانور‌های نظامی در نزدیکی مرز‌های زمینی و دریایی، خلع سلاح منطقه امنیتی مشترک (JSA) و عقب‌نشینی پست‌های نگهبانی در داخل منطقه غیرنظامی (DMZ) که دو کره را از هم جدا می‌کند.

 

به گفته وزارت دفاع کره جنوبی، از زمان لغو این توافق، کره شمالی شروع به نصب مجدد پست‌های نگهبانی و استقرار تسلیحات سنگین در داخل منطقه غیرنظامی حائل کرده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار