آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

وزارت کار در پی ادغام دو صندوق بازنشستگی

هنوز مدت زیادی از جنجال‌ها در خصوص ادغام دو صندوق بازنشستگی کشوری و صندوق بازنشستگی نفت نگذشته است که موضوع ادغام صندوق بازنشستگی کشور با صندوق بازنشستگی کارکنان بانک‌ها به گوش می‌رسد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۴ - ۲۳ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 14
کد خبر: ۲۱۸۴۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ اینکه این موضوع تا چه حدی به واقعیت نزدیک است مسأله‌ای است که باید از طریق مسئولان وزارت کار پیگیری شود، اما در یکی دو روز اخیر برخی از اعضای صندوق بازنشستگی کارکنان بانک‌ها با خبرگزاری مهر تماس گرفته و نسبت به این موضوع هشدار داده‌اند.

 

ظاهراً مسئولان دولت در نظر دارند در کنار بالا بردن سن بازنشستگی، برخی از صندوق‌های بازنشستگی را با یکدیگر ادغام کنند تا بتوانند منابع جدیدی را به صندوق بازنشستگی کشوری وارد کنند و از احتمال ورشکستگی این صندوق بکاهند. گفته شده است ظاهراً مسئولان وزارت تعاون و کار و رفاه اجتماعی به دنبال تغییر اساسنامه صندوق بازنشستگی کارکنان بانک‌ها هستند تا این صندوق در صندوق بازنشستگی کشوری ادغام شود.

 

ناگفته نماند در حال حاضر این صندوق تحت نظارت مجمع عمومی بانک‌ها بوده و ریاست آن برعهده وزارت امور اقتصادی و دارایی است.

 

مشترکین صندوق بازنشستگی کارکنان بانک‌ها معتقدند این صندوق ماهیت صنفی دارد و دارایی‌های آن از محل کسور پرداخت شده توسط کارکنان بانک‌ها تأمین می‌شود برای همین خواستار حفظ اساسنامه فعلی و عدم انتقال تولیت آن به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هستند.

 

در خصوص ادغام صندوق بازنشستگی کشوری با صندوق بازنشستگی کارکنان بانک‌ها با مسئولان روابط عمومی وزارت کار تماس گرفته شد، اما تا این لحظه هیچ گونه پاسخی از سوی این وزارت خانه دریافت نکرده ایم./مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار