کارگر نیروگاه فوکوشیما قربانی آلودگی رادیواکتیو شد-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

کارگر نیروگاه فوکوشیما قربانی آلودگی رادیواکتیو شد

شرکت پیمانکار نیروگاه اعلام کرد که یکی از کارکنان در محل برچیدن نیروگاه ویران‌شده فوکوشیما دایچی (شمال شرقی ژاپن) از ناحیه صورت دچار آلودگی رادیواکتیو شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۹ - ۲۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 15
کد خبر: ۲۱۸۵۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ شرکت تپکو دیروز (پنجشنبه) در بیانیه‌ای مطبوعاتی توضیح داد این حادثه روز دوشنبه رخ داده؛ زمانی که این کارگر بعد از کار، ماسک کاملی که از او محافظت می‌کرد و مواد رادیواکتیو روی آن رسوب کرده بود را از روی صورتش برداشته است.

تپکو اطمینان داد که معاینات کلی از کارگر آسیب‌دیده، آلودگی داخلی را پایین‌تر از استاندارد‌های ایمنی بین المللی در این زمینه نشان می‌دهد و وضعیت سلامت وی پایدار است. اما نتایج بررسی‌های بیشتر در ژانویه (دی/ بهمن) مشخص خواهد شد.

پیشتر در ماه اکتبر (مهر/ آبان) مساله مشابهی گزارش شده بود.

در ماه مارس (اسفند/ فروردین) ۲۰۱۱، هسته‌های سه راکتور از شش راکتور در نیروگاه فوکوشیما دایچی پس از سونامی که این سایت را ویران کرد ذوب شد و به این ترتیب بدترین فاجعه هسته‌ای جهان از زمان چرنوبیل در سال ۱۹۸۶ به ثبت رسید. هنوز چندین هزار نفر روزانه برای عملیات پاکسازی و خنثی سازی پیچیده در فوکوشیما دایچی کار می‌کنند و انتظار می‌رود این عملیات چندین دهه بطول بیانجامد.

تپکو و دولت ژاپن در پایان اوت (شهریور) عملیات رهاسازی تدریجی ۱.۳ میلیون مترمکعب آب تصفیه شده از این نیروگاه در دریا را آغاز کردند. این آب برای خنک کردن هسته‌های سه راکتوری که پس از فاجعه ذوب شده بودند استفاده شده بود. هرچند که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) این اقدام را تایید کرد، اما بحران دیپلماتیک میان ژاپن و چین ایجاد شد. ابتدا چین و به دنبال آن روسیه کلیه واردات محصولات دریایی ژاپن را به حالت تعلیق درآوردند. / ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده