عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

کارگر نیروگاه فوکوشیما قربانی آلودگی رادیواکتیو شد

شرکت پیمانکار نیروگاه اعلام کرد که یکی از کارکنان در محل برچیدن نیروگاه ویران‌شده فوکوشیما دایچی (شمال شرقی ژاپن) از ناحیه صورت دچار آلودگی رادیواکتیو شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۹ - ۲۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 15
کد خبر: ۲۱۸۵۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ شرکت تپکو دیروز (پنجشنبه) در بیانیه‌ای مطبوعاتی توضیح داد این حادثه روز دوشنبه رخ داده؛ زمانی که این کارگر بعد از کار، ماسک کاملی که از او محافظت می‌کرد و مواد رادیواکتیو روی آن رسوب کرده بود را از روی صورتش برداشته است.

تپکو اطمینان داد که معاینات کلی از کارگر آسیب‌دیده، آلودگی داخلی را پایین‌تر از استاندارد‌های ایمنی بین المللی در این زمینه نشان می‌دهد و وضعیت سلامت وی پایدار است. اما نتایج بررسی‌های بیشتر در ژانویه (دی/ بهمن) مشخص خواهد شد.

پیشتر در ماه اکتبر (مهر/ آبان) مساله مشابهی گزارش شده بود.

در ماه مارس (اسفند/ فروردین) ۲۰۱۱، هسته‌های سه راکتور از شش راکتور در نیروگاه فوکوشیما دایچی پس از سونامی که این سایت را ویران کرد ذوب شد و به این ترتیب بدترین فاجعه هسته‌ای جهان از زمان چرنوبیل در سال ۱۹۸۶ به ثبت رسید. هنوز چندین هزار نفر روزانه برای عملیات پاکسازی و خنثی سازی پیچیده در فوکوشیما دایچی کار می‌کنند و انتظار می‌رود این عملیات چندین دهه بطول بیانجامد.

تپکو و دولت ژاپن در پایان اوت (شهریور) عملیات رهاسازی تدریجی ۱.۳ میلیون مترمکعب آب تصفیه شده از این نیروگاه در دریا را آغاز کردند. این آب برای خنک کردن هسته‌های سه راکتوری که پس از فاجعه ذوب شده بودند استفاده شده بود. هرچند که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) این اقدام را تایید کرد، اما بحران دیپلماتیک میان ژاپن و چین ایجاد شد. ابتدا چین و به دنبال آن روسیه کلیه واردات محصولات دریایی ژاپن را به حالت تعلیق درآوردند. / ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده