کارگر نیروگاه فوکوشیما قربانی آلودگی رادیواکتیو شد-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

کارگر نیروگاه فوکوشیما قربانی آلودگی رادیواکتیو شد

شرکت پیمانکار نیروگاه اعلام کرد که یکی از کارکنان در محل برچیدن نیروگاه ویران‌شده فوکوشیما دایچی (شمال شرقی ژاپن) از ناحیه صورت دچار آلودگی رادیواکتیو شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۹ - ۲۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 15
کد خبر: ۲۱۸۵۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ شرکت تپکو دیروز (پنجشنبه) در بیانیه‌ای مطبوعاتی توضیح داد این حادثه روز دوشنبه رخ داده؛ زمانی که این کارگر بعد از کار، ماسک کاملی که از او محافظت می‌کرد و مواد رادیواکتیو روی آن رسوب کرده بود را از روی صورتش برداشته است.

تپکو اطمینان داد که معاینات کلی از کارگر آسیب‌دیده، آلودگی داخلی را پایین‌تر از استاندارد‌های ایمنی بین المللی در این زمینه نشان می‌دهد و وضعیت سلامت وی پایدار است. اما نتایج بررسی‌های بیشتر در ژانویه (دی/ بهمن) مشخص خواهد شد.

پیشتر در ماه اکتبر (مهر/ آبان) مساله مشابهی گزارش شده بود.

در ماه مارس (اسفند/ فروردین) ۲۰۱۱، هسته‌های سه راکتور از شش راکتور در نیروگاه فوکوشیما دایچی پس از سونامی که این سایت را ویران کرد ذوب شد و به این ترتیب بدترین فاجعه هسته‌ای جهان از زمان چرنوبیل در سال ۱۹۸۶ به ثبت رسید. هنوز چندین هزار نفر روزانه برای عملیات پاکسازی و خنثی سازی پیچیده در فوکوشیما دایچی کار می‌کنند و انتظار می‌رود این عملیات چندین دهه بطول بیانجامد.

تپکو و دولت ژاپن در پایان اوت (شهریور) عملیات رهاسازی تدریجی ۱.۳ میلیون مترمکعب آب تصفیه شده از این نیروگاه در دریا را آغاز کردند. این آب برای خنک کردن هسته‌های سه راکتوری که پس از فاجعه ذوب شده بودند استفاده شده بود. هرچند که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) این اقدام را تایید کرد، اما بحران دیپلماتیک میان ژاپن و چین ایجاد شد. ابتدا چین و به دنبال آن روسیه کلیه واردات محصولات دریایی ژاپن را به حالت تعلیق درآوردند. / ایرنا

ارسال نظر