۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟

توقیف ۱۸ فروند شناور در صیدگاه‌های جنوب

توقیف ۱۸ فروند شناور در صیدگاه‌های جنوب سرپرست یگان حفاظت از منابع آبی شیلات خوزستان گفت: در عملیات مشترک دریایی توسط پایگاه حفاظت منابع آبزی شیلات خوزستان و پایگاه حفاظت منابع بندر امام خمینی (ره) و بندر ماهشهر ۱۸ فروند شناور صیادی در صیدگاه‌های خوزستان توقیف شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۴ - ۲۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 15
کد خبر: ۲۱۸۵۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ کامران شریفی روز جمعه، افزود: در راستای حفاظت از ذخایر و منابع آبزیان دریایی ۱۸ فروند شناور صیادی شامل ۱۰ فروند قایق و هشت فروند لنج توقیف شد.

وی گفت: در بازرسی از شناور‌ها ۱۱ دستگاه ترالک ۳۰ رشته تور گوشگیر، ۸۲۰ کیلوگرم انواع میگو و یک هزار و ۵۰۰ کیلوگرم آبزیان دریایی کشف و ضبط شد.

سرپرست یگان حفاظت از منابع آبی شیلات خوزستان، افزود: پرونده تخلفات صیادی برای ۸۰ نفر به اتهام حمل غیرمجاز ادوات صید و نیز صید غیرمجاز تشکیل و آماده معرفی به مرجع قضایی و کمیسیون رسیدگی به تخلفات صیادی است.

سالانه حدود ۵۵ تا ۶۰ هزار تن ماهی و میگو در آب‌های ساحلی و دریایی خوزستان صید می‌شود. قاچاق آبزیان به کشور‌های همسایه، استفاده از روش‌های مخرب و غیرقانونی صید همچون صید ترال، ورود شناور‌های خارجی به محدوده صیدگاه‌های استان، فعالیت صیادان فاقد پروانه صید، سنگینی و فرسودگی ناوگان صید و صیادی و صید در زمان ممنوعیت از چالش‌های صید و صیادی در خوزستان است.

استان خوزستان پس از سیستان و بلوچستان، هرمزگان و بوشهر رتبه چهارم صید و صیادی در کشور را دارد. صید، صیادی و تجارت اشتغال غالب در مناطق ساحلی خوزستان است. / تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار