حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

ترامپ: ممکن است با حسن روحانی دیدار کنم

رئیس‌جمهور آمریکا شامگاه دوشنبه (به وقت تهران) بار دیگر گفت ممکن است با حسن روحانی، رئیس‌جمهوری ایران دیدار کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۶ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 10
کد خبر: ۲۱۸۷۷

به گزارش راهبرد معاصر ، «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا شامگاه دوشنبه (به وقت تهران) بار دیگر گفت ممکن است با حسن روحانی، رئیس‌جمهوری ایران دیدار کند. او در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است با روحانی دیدار کند گفت: «ممکن است اتفاق بیفتد.»

 

رئیس‌جمهور آمریکا که در جمع خبرنگاران در کاخ سفید صحبت می‌کرد گفت که مشکلی با چنین دیداری ندارد.

ترامپ درباره احتمال دیدار با روحانی گفت: «مطمئناً، هر چیزی امکان‌پذیر است. آنها دوست دارند بتوانند مشکلاتشان را حل کنند. ما می‌توانیم این مشکلات را ظرف ۲۴ ساعت حل کنیم.»

 

دولت ترامپ از یک سال پیش به صورت یکجانبه و علی‌رغم مخالفت‌های بین‌المللی و پایبندی کامل ایران به توافق هسته‌ای، از برجام خارج شد و به امید وادار کردن ایران به مذاکره مجدد درباره توافق موردپسند آمریکا، فشارها به تهران را از طریق وضع تحریم‌های اقتصادی، لغو معافیت‌های نفتی و درج نام سپاه پاسداران در لیست سازمانهای تروریستی، افزایش داد.

 

مقامات ایران بارها در مناسبت‌های مختلف اعلام کرده‌اند که با آمریکا مذاکره نخواهند کرد. حسن روحانی هفتم آبان سال ۱۳۹۶ در سخنانی در مجلس شورای اسلامی درباره بدعهدی آمریکایی‌ها گفت، «امروز آمریکایی‌ها به بعضی از کشورهای شرق آسیا پیغام مذاکره می‌دهند که با ما مذاکره کن‌؛ مگر دیوانه شدند که با شما مذاکره کنند؛ شما مذاکره دیروز را علنی زیر پا می‌گذارید و به مذاکره امضا شده‌ای که به تأیید شورای امنیت سازمان ملل رسیده بی‌اعتنا هستید»

 

علی‌رغم ابراز تمایل آمریکا برای مذاکره با ایران، مقامات ایران بارها تأکید کرده‌اند تا زمانیکه واشنگتن سیاست‌های خود را در قبال ایران تغییر ندهد با این کشور وارد مذاکره نخواهند شد.

 

اواخر خرداد ماه امسال، «آبه شینزو» نخست‌وزیر ژاپن در سفر خود به ایران و در دیدار با مقام معظم رهبری گفته بود: «من قصد دارم پیام رئیس جمهور آمریکا را به جنابعالی برسانم». رهبر معظم انقلاب نیز در پاسخ به نخست‌وزیر ژاپن گفت: «ما در حسن نیت و جدی بودن شما تردیدی نداریم اما در خصوص آنچه از رئیس جمهور آمریکا نقل کردید، من شخص ترامپ را شایسته مبادله هیچ پیامی نمیدانم و هیچ پاسخی هم به او ندارم و نخواهم داد».

 

اخیراً نیز «محمد کاظم سجاد پور» معاون وزیر امور خارجه ایران در گفت‌وگو با شبکه «الجزیره» تأکید کرد که به آمریکا اعتماد نداریم و امکان گفت‌وگو با چنین کشوری وجود ندارد.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار