واکنش نبیه بری به شایعات جنگ قریب‌الوقوع و انتقال پیام تهدیدآمیز به لبنان مذاکره‌کننده ارشد اوکراین: حاضر نیستیم خاک خود را به روسیه واگذار کنیم ادعای تکراری کانادا درباره دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای ترامپ: به زودی عملیات زمینی در ونزوئلا را آغاز خواهیم کرد آمریکا گرین کارت مهاجران ۱۹ کشور از جمله ایران را بازبینی می‌کند حملات شدید اسرائیل به دمشق؛ ۴ نفر کشته شدند آخرین جزییات از تیراندازی به دو نیروی گارد ملی آمریکا/ کاخ سفید موقتا تعطیل شد انتقاد عراقچی از اقدامات تروئیکای اروپایی در دیدار با همتای فرانسوی تیراندازی به ۲ عضو گارد ملی آمریکا در واشنگتن فرانسه: درباره موضوع هسته‌ای ایران به راه‌حل دیپلماتیک پایبندیم ارتش اسرائیل: عملیات نظامی در شمال کرانه باختری آغاز شده است وزارت دفاع عراق منشأ صدای هواپیما‌های جنگی در مرز با ایران را اعلام کرد پاپ لئو چهاردهم به ترکیه می‌رود ادعای اوکراین درباره هدف قرار دادن تأسیسات دفاعی روسیه عراقچی: پیگیری پرداخت غرامت به قربانیان شیمیایی سردشت در دستورکار ما قرار دارد 

شهادت بیش از ۳۰۰ پزشک و پرستار در جنگ غزه

بیش از ۳۰۰ نفر از کادر پزشکی و درمانی از آغاز جنگ در غزه به شهادت رسیده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - ۲۷ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 18
کد خبر: ۲۱۸۹۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، سخنگوی هلال احمر فلسطین اعلام کرد که از آغاز جنگ در غزه در هفتم اکتبر تاکنون بیش از ۳۰۰ نفر از کادر درمانی و پزشکی به شهادت رسیدند.

 

نظامیان اشغالگر اسراییلی کادر پزشکی را در بیمارستان کمال عدوان هم هدف حمله قرار دادند. صهیونیست‌ها تاکنون تعداد زیادی پزشک از جمله رییس بیمارستان شفا را هم به اسارت گرفتند.

 

ساعاتی پیش نیز، رییس سازمان جهانی بهداشت در سخنانی با اعلام نگرانی از حملات رژیم صهیونیستی به مراکز درمانی غزه گفت: «از تخریب بیمارستان کمال عدوان در شمال غزه طی حملات روزهای گذشته بسیار وحشت زده و نگران هستیم.»

 

رییس سازمان جهانی بهداشت گفت: «ما به شدت نگران امنیت آوارگانی هستیم که در ساختمان بیمارستان کمال عدوان پناه گرفته بودند و حملات علیه این آوارگان برخلاف پروتکل‌های حقوقی است.»

 

به گفته رییس سازمان جهانی بهداشت، سیستم بهداشتی غزه در حالت فروپاشی کامل قرار دارد و از دست دادن یک بیمارستان دیگر ضربه سختی به نظام درمان این منطقه جنگ زده است.

 

ساعاتی پیش نیز اعلام شد که توپخانه رژیم صهیونیستی با هدف قرار دادن بیمارستان کودکان و زایمان در مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس در جنوب نوار غزه باعث شهادت یک نفر و زخمی شدن تعداد دیگر از بیماران و افراد حاضر در بیمارستان شد.

 

سخنگوی وزارت بهداشت غزه نیز اعلام کرد که ما خواستار مداخله فوری نهادهای سازمان ملل برای حفاظت از بیمارستان العوده و کارکنان آن هستیم.

 

به گفته سخنگوی وزارت بهداشت غزه، نیروهای اشغالگر، مدیر بیمارستان العوده، احمد مهنا را بازداشت کرده و او را به مقصد نامعلومی برد.

 

روز گذشته نیز، نظامیان اشغالگر رژیم صهیونیستی نشست خبری مسؤولان وزارت بهداشت نوار غزه در محوطه بیمارستان ویران‌شده «کمال عدوان» در شمال نوار غزه را گلوله‌باران کردند.

 

صهیونیست‌ها روز گذشته هم در جنایتی وحشیانه و مغایر با کل قوانین بین المللی و منشورهای حقوق بشری، ده‌ها مجروح فلسطینی را در بیمارستان کمال عدوان در شمال نوار غزه با بولدوزر زیر گرفته و آنها را زنده دفن کردند./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار