دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت

فرار مالیاتی چند هزار دلاری دختر بایدن

اسناد جدید نشان می‌دهد که دختر بایدن هزاران دلار از مالیات بر درآمد خود را بین سال‌هایی که پدرش در دولت باراک اوباما، معاون وی بوده است، پرداخت نکرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۲ - ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 19
کد خبر: ۲۱۹۲۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس اسنادی که اخیرا از سوی فاکس نیوز به دست آمده است، «اشلی بایدن» دختر رئیس‌جمهور بایدن از سال ۲۰۱۵ نزدیک به ۵ هزار دلار مالیات بر درآمد بدهکار است که هنوز هم آن را پرداخت نکرده است.

 

به گزارش «فاکس نیوز» اداره مالیات بر درآمد پنسیلوانیا در شهرستان فیلادلفیا به جو بایدن اطلاع داده است که این میزان از مالیات بر درآمد از سوی دختر وی پرداخت نشده است.

 

تاریخ شروع فرار مالیاتی دختر بایدن از ۱ ژانویه سال ۲۰۱۵ آغاز می‌شود، زمانی که جو بایدن معاون رئیس‌جمهور در دولت اوباما بود و در ۱ ژانویه سال ۲۰۲۱، درست چند روز پیش از اینکه او به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا سوگند یاد کند به پایان رسیده است.

 

«اشلی بایدن» دختر رئیس‌جمهور آمریکا و وکیلش هنوز به درخواست‌های مربوط به بررسی این فرار مالیاتی هیچ پاسخی نداده‌اند.

 

«گرت زیگلر» دستیار سابق دونالد ترامپ ضمن انتقاد از فرارهای مالیاتی فرزندان رئیس‌جمهور آمریکا به انتقاد از بایدن پرداخته و گفته است: جو دائما در این مورد صحبت می‌کند که افراد ثروتمند در آمریکا سهم مالیات خود را به صورت منصفانه پرداخت نمی‌کنند و توان پرداخت مالیات بیشتری دارند، با این حال هر دو فرزند زنده او مالیات خود را پرداخت نکرده‌اند.

 

به گفته وی این فقط نمونه دیگری از بی‌دقتی‌های دولت بایدن است. پیشتر هم وب سایت زیگلر به عنوان یکی از مخالفان سرسخت بایدن و موافقان «دونالد ترامپ»رئیس‌جمهور سابق آمریکا پیشتر هم نزدیک به ۱۰ هزار عکس از لپ تاپ هانتر بایدن بین سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۹ را منتشر کرد.

 

اشلی بایدن، متولد ۸ ژوئن سال ۱۹۸۱ کوچکترین فرزند جو بایدن و تنها فرزند جیل بایدن است. پیش از وی هم «هانتر بایدن»، پسر رئیس جمهور آمریکا به ۹ فقره فرار در پرداخت مالیات به مبلغ ۱.۴ میلیون دلار بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۰ متهم شد. هانتر بایدن به این موضوع متهم شد که به جای پرداخت مالیات بر درآمدش، میلیون‌ها دلار را صرف زندگی مبتنی بر ولخرجی کرده و هزینه‌های بسیاری را برای مصرف مواد، زندگی در هتل‌های بسیار مجلل و غیره صرف کرده است.

 

ماجرای فرارهای مالیاتی فرزندان رئیس‌جمهور آمریکا در شرایطی که بحث طرح تحقیقات مربوط به استیضاح بایدن به دلیل سو استفاده‌اش از قدرت از سوی جمهوری‌خواهان مطرح است، می‌تواند موقعیت وی را نزد مخالفانش بیش از پیش به خطر بیاندازد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار