ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید» اوکراین: با سخت‌ترین زمستان از ابتدای جنگ تاکنون روبه‌رو می‌شویم نماینده ایران: اقدامات مستمر آمریکا تهدیدی برای امنیت تنگه هرمز است اولین واکنش الحشدالشعبی به حملات هوایی آمریکا و عربستان سعودی پایگاه آمریکا در اردن هدف حمله موشکی قرار گرفت نتانیاهو: با ترامپ درباره ایران اتفاق نظر داریم ادعای سنتکام درباره محاصره دریایی و تداوم رویکرد خصمانه علیه ایران عراقچی: اوکراین اطمینان داد که حمله به شناور ایرانی غیرعمدی بوده‌است / باید خسارات وارد شده به طور کامل جبران شود غریب‌آبادی: تنگه هرمز به ترتیبات پیش از جنگ بازنمی‌گردد/ ماندن یا خروج از ان‌پی‌تی دیگر تابو نیست واکنش مجدد روسیه به حمله اوکراین به کشتی ایران گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و وزیر امور خارجه اوکراین مقاومت عراق: هرگونه اقدام احمقانه از سوی عربستان با پاسخی سخت روبه‌رو خواهد شد ادعای ترامپ: گفت‌و‌گو با ایران در فضای بسیار دوستانه در جریان است!

توحش تازه صهیونیست‌ها در غزه؛ اعدام ۱۳ عضو یک خانواده مقابل چشمان کودکان

توحش تازه صهیونیست‌ها در غزه؛ اعدام ۱۳ عضو یک خانواده مقابل چشمان کودکان صهیونیست‌ها بیش از ۱۳ نفر از اعضای یک خانواده را در خانه مقابل چشمان کودکان و زنان در شمال غزه اعدام کردند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 20
کد خبر: ۲۱۹۳۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، منابع میدانی در غزه تأیید کردند که نیروهای اشغالگر صهیونیستی بیش از ۱۳ نفر از اعضای یک خانواده را در خانه خانواده عنان در مقابل چشمان کودکان و زنان در شمال غزه اعدام کردند.

 

خانواده عنان نیز در مقابل برج الجلاء در مرکز شهر غزه از تمامی سازمان‌های بین المللی درخواست کردند که به دلیل وجود تعداد زیادی شهید و مجروح به وضعیت آن‌ها توجه کنند و جنایات اشغالگران را در نظر بگیرند.

 

خبرنگار المیادین همچنین گزارش داده است که هواپیماهای اشغالگران خانه‌ای را در وسط اردوگاه شبوره در مرکز شهر رفح بمباران کردند.

 

هلال احمر فلسطین نیز اعلام کرد که دو فلسطینی بر اثر اصابت گلوله نیروهای اشغالگر در شمال شهر عسیره در شمال نابلس زخمی شدند.

 

همچنین هواپیماهای اشغالگر رژیم صهیونیستی یک سری حملات خشونت آمیز را به شهر رفح در جنوب نوار غزه انجام دادند.

 

ازسوی دیگر، اظهارات نفرت آمیز و ضدانسانی در تل آویو علیه فلسطینی‌ها همچنان ادامه دارد و به تازگی «زوی یحزقلی»، تحلیلگر سیاسی اسرائیلی در شبکه ۱۳ تلویزیون این رژیم در سخنانی تاکید کرد که باید ضربه‌ای سخت و قاطع وارد می‌کردیم و در روز اول جنگ ۱۰۰ فلسطینی را به قتل می‌رساندیم و پس از آن به سمت آتش‌بس و مبادله اسرا پیش می‌رفتیم.

 

نژادپرستی همواره یکی از وجوه بارز رژیم صهیونیستی بوده است. پیش از این، «نعیم جینه»، فعال و مبارز سابق علیه نظام آپارتاید و تبعیض نژادی در آفریقای جنوبی در مقاله‌ای در سایت فرانسوی OrientXXI به مقایسه تبعیض و نژادپرستی در آفریقای جنوبی و فلسطین اشغالی پرداخته و اینگونه نتیجه‌گیری کرده بود که تبعیض نژادی علیه فلسطینیان به مراتب بدتر از دوران نظام آپارتاید در آفریقای جنوبی است./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار