آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود

دانه شگفت‌انگیز برای کاهش فشارخون و ریسک سرطان

یک بررسی تحقیقاتی جدید نشان می دهد که مصرف دانه چیا ممکن است در کاهش فشار خون و کاهش خطر ابتلا به سرطان موثر باشد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۵ - ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 20
کد خبر: ۲۱۹۳۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، مقاله جدید نشان می‌دهد که دانه چیا ممکن است دارای ویژگی‌های غذایی باشند که به مدیریت فشار خون کمک کرده و از مزایای ضد التهابی برخوردار باشند.

 

دانه‌های چیا حاوی مواد مغذی زیر هستند:

• اسیدهای چرب اشباع نشده که می‌توانند سلامت قلبی عروقی را بهبود بخشند

• فیبر بالا که می‌تواند در تثبیت سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ و بیماری‌های مربوط به دستگاه گوارش کمک کند

• پروتئینی که ممکن است به درمان سرطان و فشار خون بالا کمک کند

• آنتی اکسیدان‌ها

• خصوصیات ضد میکروبی

محققان ژنوم چیا را بررسی کردند، این بدان معنی است که آنها اطلاعات ژنتیکی آن را در یک آزمایشگاه بررسی کردند.

 

محققان به ۲۹ ژن در دانه‌های چیا که به بیوسنتز چرب اشباع نشده (PUFA) و ۹۳ ژن که به خاصیت ژل تشکیل دهنده در پیرامون آن، کمک می‌کند پی بردند.

 

به گفته محققان، این ترکیبات ممکن است فوایدی مانند اثرات ضد التهابی، تنظیم گلوکز و کنترل فشار خون داشته باشند./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار