ادعای منابع عبری: اسرائیل، واشنگتن را پس از ترور رائد سعد مطلع کرد سندرز: ترامپ ما را وارد جنگ غیرقانونی با ونزوئلا می‌کند تهدید ترامپ پس از کشته شدن ۳ آمریکایی در سوریه/ وعده انتقام از داعش عراقچی: خواهان حل مسائل از طریق دیپلماسی هستیم جزئیات ترور رائد سعد فرمانده ارشد القسام + عکس بیانیه مشترک نتانیاهو و کاتس در توجیه ترور «رائد سعد» وعده آمریکا به اوکراین در صورت موافقت با امتیازات سرزمینی به روسیه گروسی: تلاش می‌کنیم در خصوص پرونده هسته‌ای ایران، به راه‌حلی پایدار دست یابیم/ مشکل هنوز حل نشده؛ بازرسان باید کار خود را بر اساس توافقات موجود، از سر گیرند شیخ نعیم قاسم: حتی اگر آسمان به زمین بیاید، برای تحقق اهداف اسرائیل خلع سلاح نخواهیم شد حمله مرگبار به نظامیان آمریکایی در تدمر آیا ترکیه با آمریکا معامله می‌کند؟ واکنش مبهم سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به احتمال صادر نشدن ویزای ملی‌پوشان ایران آخرین وضعیت پیگیری پرونده امام موسی صدر پس از آزادی پسر قذافی روابط ایران و جمهوری آذربایجان؛ انتخابی مقطعی یا ضرورتی ژئوپلتیکی؟ پرواز بمب‌افکن‌های اتمی آمریکا بر فراز دریای ژاپن

اعتصاب پزشکان انگلیسی در اوج شیوع بیماری‌های تنفسی

کارآموزان انگلیسی نیز به صف پزشکانی پیوستند که مدت‌هاست در مناقشه مربوط به دستمزدشان با دولت لندن، دست به اعتصاب زده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۳ - ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 20
کد خبر: ۲۱۹۳۹۶

به گزارش راهبرد معاصر. همزمان با تشدید اعتصاب‌ها پزشکان انگلیسی در اعتراض به عدم افزایش دستمزد، کارآموزان پزشکی نیز از صبح امروز به صف معترضان پیوستند.

 

پزشکان انگلیسی از سوم ژانویه ۲۰۲۴ نیز در اعتصاب‌های ۶ روزه شرکت خواهند کرد. این اعتصاب‌ها در حالی به اوج رسیده است که خدمات بهداشت ملی این کشور به دلیل افزایش فشار ناشی از شیوع بیماری‌های تنفسی فصلی، یکی از مقاطع فشرده و شلوغ خود را تجربه می‌کند.

 

ریشی سوناک، نخست وزیر و همچنین روسای بیمارستان‌های انگلیس، از این اعتصاب‌ها انتقاد کرده‌اند. مقامات ارشد بیمارستانی «اعتصاب طولانی» را «بدترین کابوس خود خوانده‌اند که به واقعیت بدل شده است.»

 

سوناک دیروز (سه‌شنبه) درباره این مساله گفت: از کارآموزان می‌خواهیم تا تاثیر قابل توجه اعتصاب در این مقطع حساس هم برای بخش درمان و برای بیماران، به دقت مورد نظر قرار داده و به مذاکرات برگردند.

 

پس از به بن‌بست رسیدن مذاکرات، اتحادیه پزشکان انگلیس اوایل ماه جاری از شروع اعتصاب‌ها خبر داد. این اتحادیه اعلام کرده است که دولت به کارآموزان شاغل، علاوه بر میانگین ۸.۸ درصدی افزایش حقوق اوایل سال، پیشنهاد افزایش سه درصدی دستمزد را داده اما این پیشنهاد در شده است زیرا به گفته کادر پزشکی، این مبلغ میان پزشکان با رده شغلی مختلف به طور نابرابر توزیع خواهد شد و «برای بسیاری از پزشکان به مثابه کاهش دستمزد است.»

 

سیاست‌های بخش بهداشت و درمان، برای دولت‌های ولز، اسکاتلند و ایرلند شمالی مساله‌ای تفویضی محسوب می‌شود و دولت لندن صرفاً وظیفه نظارت بر انگلیس را عهده‌دار است.

 

کارآموزان پزشکی شاغل در ولز نیز قرار است از ۱۵ ژانویه، دست به اعتصاب ۷۲ ساعته بزنند. در ایرلند شمالی نیز احتمالاً اعتصاب‌های مشابه صورت خواهد گرفت اما همتایان اسکاتلندی آنها با دولت ادینبرگ، به توافقی دست یافته‌اند./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار