شایع‌ترین ویروس تنفسی در گردش در کشور-راهبرد معاصر
گاردین: نوشیدن و سرو مشروبات الکلی در جام جهانی ۲۰۳۴ عربستان ممنوع خواهد بود آخرین رده‌بندی فیفا در سال ۲۰۲۴/ ایران هجدهم دنیا و دوم آسیا ثبت نام بیش از ۴۴۰ هزار نفر در کنکور | اول دی؛ آخرین مهلت نام‌نویسی تداوم سیر صعودی نرخ بهره بین بانکی + جدول تصویب توافق‌نامه تجارت آزاد با ایران در سنای قزاقستان هشدار سازمان هواشناسی در مورد تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور دستور شناسایی مشترکانی که از ماینر استفاه می‌کنند صادر شد نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند طلای جهانی به زمین خورد!  متهمان ناآرامی در بیمارستان شهید جلیل یاسوج دستگیر شدند واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات

شایع‌ترین ویروس تنفسی در گردش در کشور

وضعیت شیوع بیماری‌های تنفسی در نخستین ماه فصل پاییز نشان می‌دهد در مهر ماه سال جاری، ویروس‌های سرماخوردگی با ۳۰.۳ درصد در رأس ویروس‌های در گردش کشور قرار دارند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۵ - ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 29
کد خبر: ۲۶۱۵۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، فصل تغییرات طبیعی و آغاز سرمای هوا، به همراه خود شیوع ویروس‌های تنفسی را به ارمغان می‌آورد. در این فصل، با کاهش دما و افزایش زمان‌های حضور در فضاهای بسته، خطر ابتلا به عفونت‌های تنفسی افزایش می‌یابد. ویروس‌ها به راحتی در این شرایط منتقل می‌شوند و می‌توانند به سرعت جمعیت‌های بزرگ را تحت تأثیر قرار دهند. همچنین، تغییر در رفتارهای اجتماعی و تجمع‌های خانوادگی و دوستانه در فصل پاییز، به گسترش این ویروس‌ها کمک می‌کند.

 

بررسی‌‌های وزارت بهداشت از وضعیت شیوع بیماری‌های تنفسی در نخستین ماه فصل پاییز نشان می‌دهد در مهر ماه سال جاری، رینوویروس‌ها با 30.3 درصد در راس ویروس‌های در گردش کشور قرار دارند. رینوویروس‌ها همان ویروس‌های سرماخوردگی هستند که علائم متداول آن‌ها شامل سرفه، عطسه، آبریزش بینی، گرفتگی بینی، گلودرد، بدن درد و احساس خستگی است. هنگامی که فردی به ویروس‌های سرماخوردگی مبتلا می‌شود در سه روز اول بیشترین احتمال انتقال ویروس به سایر افراد را دارد. اقدامات پیشگیرانه مانند شستن منظم دست‌ها با آب و صابون می‌تواند به جلوگیری از عفونت کمک کند. افراد دچار این علائم باید از دست زدن به دهان، چشم‌ها و بینی خودداری کنند.

 

همچنین براساس 109 نمونه‌ای که از نظر 21 عامل بیماری‌زای تنفسی در دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، ایران، هرمزگان و شهید بهشتی مورد آزمایش قرار گرفته‌اند، کرونا ویروس‌ها 5.5 درصد ویروس‌های شایع کشور و ویروس‌های آنفلوانزا 2.8 درصد ویروس‌ها را تشکیل می‌دهد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار