سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

پاشینیان: هیچ سند بین‌المللی مبنی برحل مناقشه قره باغ موجود نیست

پاشینیان: هیچ سند بین‌المللی مبنی برحل مناقشه قره باغ موجود نیست نخست وزیرارمنستان روز چهارشنبه گفت که مناقشه قره باغ از منظر حقوقی هنوز پایان نیافته است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۵ - ۳۰ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 21
کد خبر: ۲۱۹۵۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، «نیکول پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان روز چهارشنبه گفت، هیچ سند بین‌المللی وجود ندارد که بگوید مناقشه قره باغ حل شده است و گفت‌وگوهای حل مناقشه به معنای برطرف شدن موضوع قره باغ نیست.

 

به گزارش خبرگزاری «پان آرمنیین» پاشینیان در گفت‌وگو با تلویزیون ارمنستان اظهار داشت: «هیچ سندی روی میز نیست که حل و فصل مناقشه قره باغ در آن قید شده باشد.»

 

از زمان جنگ ۲۰۲۰، «الهام علی اف» رئیس جمهور جمهوری آذربایجان بارها مدعی شده که مناقشه قره باغ حل شده است.

 

نیروهای جمهوری آذربایجان، در سپتامبر حمله برق آسا را برای بازپس گیری منطقه قره باغ انجام دادند. این دو کشور همسایه در ۳۰ سال گذشته بر سر قره باغ کوهستانی دو جنگ داشته اند، اما در ماه جاری تبادل اسرا را انجام و بیانیه مشترکی صادر کردند یابند.

 

این مبادله شامل آزادی ۳۲ ارمنی توسط جمهوری آذربایجان بود این افراد اواخر سال ۲۰۲۰ اسیر شده بودند. در مقابل، ارمنستان دو نظامی جمهوری آذربایجان را تحویل داد.

 

پاشینیان افزود: «در همه اسناد، از جمله "اصول مادرید" پیشنهاد شده توسط سازمان امنیت و همکاری اروپا، تصریح شده که مناقشه قره باغ حل نشده است.»

 

نخست وزیر ارمنستان گفت که تنها یک سند وجود دارد که امضای آن می تواند راه حلی برای درگیری تلقی شود. به گفته وی، این سند سال ۱۹۹۹ است.

 

«حکمت حاجی اف» مشاور ارشد سیاست خارجی «الهام علی اف» رئیس جمهور جمهوری آذربایجان به خبرنگاران در «لندن» گفت: «درگیری ۳۵ ساله اکنون به پایان رسیده است. راهبرد کنونی باکو صلح است. این مستلزم اقدام هر دو طرف است.»

 

وی گفت که مسئله تعیین مرزهای دو کشور به طور جداگانه قابل حل است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار