دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

بایدن: توافق جدیدی برای آزادی گروگان‌ها در جنگ غزه وجود ندارد

رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد امکان آنکه به این زودی‌ها توافقی جدید برای آزادی و تبادل گروه دیگری از اسرا در جنگ غزه بین حماس و رژیم صهیونیستی شکل بگیرد، وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۸ - ۳۰ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 21
کد خبر: ۲۱۹۵۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، «جو بایدن» عنوان کرده است که انتظار ندارد به این زودی توافق دیگری برای آزادی اسرای جدید بین رژیم صهیونیستی و حماس انجام شود با این حال در جمع گروهی از خبرنگاران بر این موضوع تاکید کرد که برای دستیابی به توافق دیگر در این زمینه به هر دو طرف «فشار» وارد می‌کند.

 

به گزارش «آکسیوس» اهمیت این موضوع از آنجایی بیشتر می‌شود که رژیم صهیونیستی در جریان موضع‌گیری جدیدی عنوان کرده بود که حاضر است برای آزادی شمار دیگری از اسرای این رژیم در نزد حماس، حداقل به مدت یک هفته دیگر درگیری‌ و جنگ در غزه را متوقف کند.

 

با این حال، جو بایدن در جمع گروهی از خبرنگاران در ایالت ویسکانسین آمریکا عنوان کرد، در حال حاضر انتظار تحقق هیچ توافقی وجود ندارد با این حال مدعی شد که فشارهای لازم برای انجام این خواسته را به کار می‌گیرد.

 

پیش از این نیز «بیل برنز» رئیس سازمان سیا به همراه «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی»نخست وزیر قطر و «دیوید بارنیا»رئیس دستگاه جاسوسی موساد رژیم صهیونیستی با یکدیگر دیدار کرده تا در مورد یک توافق احتمالی دیگر در باب تبادل اسرا گفتگو و به نتیجه برسند.

 

علاوه بر این، «جان کربی» سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید هم در جریان اظهاراتی در روز چهارشنبه عنوان کرد که مذاکرات درباره توافق جدید برای تبادل اسرا کاملا «جدی» است و بر این موضوع هم تاکید کرد که «دولت بایدن امیدوار است این مذاکرات به جایی برسد».

 

از سوی دیگر، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا روز چهارشنبه در جریان یک کنفرانس مطبوعاتی عنوان کرد که هم ایالات متحده آمریکا و هم رژیم صهیونیستی هر دو خواهان «آزادی گروگان‌ها» در ازای «قرارداد دیگر جهت برقراری آتش‌بس موقت» هستند./ فارس

ارسال نظر