ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم الخزعلی: الجولانی احتمال دارد در عراق بازداشت شود عراقچی: در صورت تداوم واقع‌بینی و حسن نیّت، امکان حصول نتیجه وجود دارد بیانیه وزارت خارجه درباره پایان دور دوم گفت‌و‌گو‌ها در رم آمریکا: اوکراین وارد ناتو نخواهد شد بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم عراقچی: هنوز برای ورود آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به مذاکرات زود است بقایی: حفظ داشته‌های فنی و هسته‌ای ایران یک «باید» است

حماس از موضع جدید کانادا درباره غزه قدردانی کرد

یکی از رهبران ارشد حماس از پیشنهاد دولت کانادا مبنی بر درخواست برای برقراری آتش‌بس در غزه قدردانی کرد و آن را «موضعی مثبت» خواند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۳ - ۳۰ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 21
کد خبر: ۲۱۹۵۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، یکی از رهبران ارشد حماس از دولت کانادا برای درخواست آتش‌بس این کشور در نوار غزه و در زمانی که رژیم صهیونیستی به عملیات‌های تروریستی وحشیانه ادامه می‌دهد، تشکر کرد.

 

به گزارش «تی‌ان‌سی نیوز» قاضی حمد سخنگوی حماس در جریان یک بیانیه‌ای از «موضع مثبت» دولت کانادا و متحدانش مانند استرالیا و نیوزیلند که از هر دو طرف جنگ در غزه درخواست کرده‌اند تا آتش‌بسی را که هفته‌های گذشته برای مدت کوتاهی محقق شد، بار دیگر از سر بگیرند.

 

در این بیانیه که از سوی مرکز اطلاعات فلسطین منتشر و به انگلیسی ترجمه شد، حمد عنوان کرد از موضع‌گیری چندین دولت غربی برای برقراری آتش‌بس در غزه خوشحال شده است.

 

در این بیانیه عنوان شده است: ما از تحولات مذکور استقبال می‌کنیم و آن را در مسیر درستی جهت منزوی کردن رژیم فاشیست اسرائیل در سطح جهانی و پایان دادن به طولانی‌ترین روند اشغال تاریخ در دوران مدرن می‌بینیم.

 

کشتار مرگبار رژیم صهیونیستی در غزه بیش از ۲۰ هزار نفر را کشته است که از این تعداد نزدیک به ۸ هزار نفر زنان و کودکان بوده‌‍‌اند.

 

کانادا، استرالیا و نیوزیلند هفته گذشته در جریان صدور بیانیه مشترکی، عنوان کردند که خواستار توقف درگیری‌ها در غزه بوده و از تلاش‌های بین‌المللی فوری برای برقراری یک «آتش‌بس پایدار» حمایت می‌کنند.

 

در بیانیه مذکور با اشاره به آتش‌بس‌های موقت پیشین عنوان شده است: ما تمایل داریم که بار دیگر شاهد از سرگیری این روند باشیم و از تلاش‌های فوری برای برقراری آتش‌بس حمایت‌ می‌کنیم.

 

اهمیت این موضوع از آنجایی است که دولت کانادا از ابتدای آغاز جنگ در غزه برای اولین بار از اصطلاح «آتش‌بس» در جریان این درگیری استفاده کرده و خواستار برقراری آن در غزه شده است./ فارس

ارسال نظر