ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد

واکنش روسیه به برکنار شدن جان بولتون

واکنش روسیه به برکنار شدن جان بولتون مقامات بلندپایه سیاسی در روسیه امیدوارند که برکناری جان بولتون از سمت مشاور رئیس جمهوری آمریکا در مسائل امنیت ملی بتواند به تمدید پیمان استارت-۳ و حل و فصل مسائل مهم در عرصه بین‌المللی کمک کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۲۰ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 11
کد خبر: ۲۱۹۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، "دمیتری پسکوف" سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه به برکنار شدن "جان‌بولتون" مشاور رئیس جمهوری آمریکا در مسائل امنیت ملی واکنش نشان داد. وی در پاسخ به سئوال خبرنگاران در این باره گفت: «این مسئله به مسائل داخلی ایالات متحده مربوط می‌شود و ما در آن دخالت نمی کنیم.»

 

وی در عین حال در پاسخ به این سئوال که مقامات کرملین با این دیدگاه موافق هستند که برکنار شدن بولتون از سمت خویش، امکان تمدید پیمان مربوط به کاهش تسلیحات راهبردی تهاجمی (استارت-3) را افزایش می‌دهد، موافق هستند یا نه، گفت: «مواضع ما در باره پیمان کاهش تسلیحات راهبردی تهاجمی به خوبی برای همه مشخص است و این مسئله از سوی رئیس جمهور "ولادیمیر پوتین" بارها اعلام شده است.

 

لازم به یادآوری است که روز گذشته ،10 سپتامبر (19 شهریور ماه)، "دونالد ترامپ" رئیس جمهوری آمریکا در پیامی تویئتری برکنار شدن جان بولتون از سمت مشاور خود در زمینه امنیت ملی را اعلام کرد. وی دلیل این مسئله را اختلاف نظر موجود نامید. در حال حاضر مسئولیت مشاور رئیس جمهوری آمریکا در مسائل ملی بر عهده "چارلی کاپرمن" قرار گرفته که پیش از این معاون بولتون بود.

 

"کنستانتین کاساچوف" رئیس کمیته امور بین الملل شورای فدراسیون (سنای) روسیه معتقد است که با برکنار شدن "جان بولتون" از سمت مشاور امنیت ملی رئیس جمهوری آمریکا، امکان تمدید پیمان استارت-3 می‌تواند افزایش یابد. به گفته وی، امیدواری برای تمدید این پیمان راهبردی که مدت اعتبار آن در ماه فوریه سال 2021 پایان خواهد یافت، همچنان حفظ شده و برکناری بولتون از سمت خود، حداقل این امیدواری را کاهش نمی دهد.

 

این سناتور یادآور شد که جان بولتون از راه‌حل‌های شدیدالحن در برخوردهای آمریکا در قبال مسائل بین المللی حمایت می کرد. وی مخالف توافقات بین روسیه و آمریکا در عرصه امنیت راهبردی و کنترل تسلیحات بود و معتقد بود که این توافقات تنها امکانات ایالات متحده برای نشان دادن برتری این کشور در این عرصه‌ها را محدود خواهد کرد.

 

"لئونید اسلوتسکی" رئیس کمیته امور بین الملل دومای دولتی روسیه نیز در واکنش به این مسئله، گفت: «برکناری جان بولتون از سمت خویش به خودی خود تغییری در سیاست‌های آمریکا در برخورد با روسیه نخواهد گذاشت، ولی می‌تواند تجدید نظر در توافقات روسیه-آمریکا در عرصه کنترل تسلیحات را فعال‌تر کند.»

 

این مقام دومای روسیه افزود، برای از سرگیری روابط سازنده بین روسیه و آمریکا لازم است تا برخوردهای مقامات واشنگتن در مجموع تغییر پیدا کند و این مسئله در وهله نخست در مسائل مربوط به حفظ توافقات دوجانبه کلیدی از جمله در رابطه با تمدید پیمان کاهش تسلیحات راهبردی تهاجمی اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

 

"آلکسی پوشکوف" رئیس کمیته سیاست اطلاعاتی شورای فدراسیون (سنای) روسیه نیز معتقد است که برکناری مشاور امنیت ملی دونالد ترامپ به طور کلی به نفع خودداری ازبرخوردهای شدیداللحن و روی آوردن به راه حل‌های دیپلماتیک از سوی آمریکاست و می‌تواند به حل و فصل مشکلات بین المللی از جمله مسائل پیرامون ایران کمک کند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار