دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

روز ۷۸ طوفان‌الاقصی/ بمباران صبحگاهی منازل مسکونی در غزه

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به حمله‌های خود طی ساعت‌های بامداد و صبح امروز علیه منطقه‌های مختلف نوار غزه ادامه داده اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۷ - ۰۲ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 23
کد خبر: ۲۱۹۶۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، حمله‌های جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی علیه منازل مسکونی در محله الامل واقع در خان یونس در جنوب نوار غزه چندین شهید و زخمی برجای گذاشت.

 

گزارش‌های رسانه‌ای از وقوع سلسله انفجارهایی در استان الوسطی نوار غزه حکایت دارد. جنگنده‌های ارتش رژیم اشغالگر بر فراز منطقه بنی سهیلا واقع در شرق استان خان یونس در جنوب نوار غزه به پرواز درآمده اند.

 

بمباران منازل مسکونی در مرکز شهر دیرالبلح در مرکز نوار غزه نیز چندین شهید و زخمی برجای گذاشت که به بیمارستان شهداالاقصی منتقل شدند.

 

خبرنگار الجزیره گزارش داد که پیکرهای شهدای فلسطینی در خیابان‌های منطقه تل الزعتر پراکنده شده است چرا که عناصر اشغالگر مانع امدادرسانی نیروهای اورژانس در این منطقه می‌شوند.

 

بر اساس این گزارش، عناصر صهیونیست در جریان تلاش برای پیشروی در منطقه تل الزعتر اقدام به تخریب بیمارستان اندونزی کرده اند.

 

در همین حین توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی اردوگاه جبالیا واقع در شمال نوار غزه را هدف حمله‌های وحشیانه خود قرار داد.

 

اشرف القدره سخنگوی وزارت بهداشت غزه روز گذشته اعلام کرد: بیمارستانها در رفح کوچک بوده و کادر درمانی از ارائه خدمات پزشکی عاجز هستند. شهر رفح شهری فاجعه زده از نظر بهداشتی است.

 

القدره بیان کرد: بیمارستان ابویوسف النجار در رفح به علت کشتار اشغالگران از درمان صدها زخمی ناتوان است.

 

دفتر اطلاع رسانی دولت فلسطین در نوار غزه نیز اعلام کرده بود در نتیجه بمباران‌های ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه، خانه‌های هزاران خانواده تخریب شده و آنها بی‌خانمان شده اند.

 

خبرنگار الجزیره اعلام کرد که تنها در حمله‌های روز گذشته به خان یونس ۲۸ فلسطینی به شهادت رسیده و ده‌ها نفر دیگر نیز زخمی شدند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار