ویتکاف همراه با داماد ترامپ به دیدار پوتین آمد ترامپ: حملات علیه ونزوئلا به زودی آغاز می‌شوند کاخ سفید: پناهجویان افغان که تهدید امنیتی باشند، اخراج می‌شوند طالبان بار دیگر حکم اعدام در ملاء عام را در یک ورزشگاه اجرا کرد ترامپ: باید برای پایان ۸ جنگ ۸ جایزه نوبل به من بدهند! آخرین وضعیت عمران‌خان در زندان از زبان خواهرش پوتین با هشدار شدید به اوکراین درباره ادامه حملات: اروپا جنگ را آغاز کند، ما آماده‌ایم رایزنی فؤاد حسین و معاون وزیر خارجه آمریکا درباره ایران و سوریه نامه مشترک ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره قطعنامه ۲۲۳۱ ترامپ: حل و فصل بحران اوکراین آسان نیست ادعای پنتاگون: توانمندی هسته‌ای ایران نابود شده است نتانیاهو: می‌توان با سوریه به توافق رسید؛ از دمشق تا جبل‌الشیخ باید عاری از سلاح شود گروسی: آژانس هنوز از تاسیسات آسیب‌دیده ایران بازدید نکرده است موگرینی بازداشت شد کلمبیا پرواز‌های مسافری با ونزوئلا را از سر گرفت

مردم سوریه در همبستگی با غزه جشن‌های کریسمس را لغو کردند

کلیسا‌های سوریه اعلام کردند در همبستگی با فلسطینی‌هایی که از جنگ غزه رنج می‌برند، جشن کریسمس امسال در سوریه برگزار نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۵ - ۰۳ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 24
کد خبر: ۲۱۹۹۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، شادی کریسمس خیابان‌های شهر‌های سوریه را رها کرده است، جایی که کلیسا‌های اصلی جشن کریسمس را با دعا و همبستگی با فلسطینی‌هایی که از جنگ غزه رنج می‌برند جایگزین کرده‌اند.

 

مور دیونیسیوس آنتوان شَهدا، اسقف اعظم کاتولیک سریانی حلب، به خبرگزاری فرانسه گفت: در فلسطین، زادگاه عیسی مسیح، مردم در رنج هستند.

 

شَهدا ادامه داد: ما در سوریه همه جشن‌ها و پذیرایی‌های رسمی در کلیساهایمان را به منظور همبستگی با شُهدای غزه لغو کردیم.

 

عزیزیه، منطقه‌ای در حلب سوریه است که هر سال چراغانی شده و یک درخت بزرگ کریسمس در آن به نمایش گذاشته می‌شود. بازار شب عید معمولاً در این محل برپا می‌شود و هیاهوی شب عید همه جای این محل را فرا می‌گیرد. اما امسال، میدان اصلی تقریبا خالی است و هیچ تزئینات عید کریسمس در آن به چشم نمی‌خورد.

 

کلیسای کاتولیک سریانی در لغو جشن کریسمس تنها نبود و رهبران سه کلیسای اصلی سوریه - ارتدوکس یونانی، ارتدوکس سریانی و ایلخانی کاتولیک یونانی ملکیت - اعلام کردند که جشن‌های کریسمس را به منظور همبستگی با مردم فلسطین لغو کرده و تنها به مراسم مذهبی محدود می‌کنند.

 

این سه کلیسا در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند با توجه به شرایط کنونی در غزه از ارسال پیام تبریک معذورند و بابت آن عذرخواهی می‌کنند.

 

پیشتر کلیسای محل تولد حضرت مسیح در بیت‌لحم اعلام کرد بخاطر وضعیت غزه کریسمس امسال را جشن نمی‌گیرد.

 

وزارت بهداشت دولت غزه می‌گوید از زمانی که رژیم صهیونیستی حملات گسترده هوایی و زمینی خود را از ۷ اکتبر آغاز کرد، بیش از ۲۰۰۰۰ نفر در نوار غزه شهید شده‌اند که بیشتر آن‌ها زن و کودک هستند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار