مقاومت عراق: دستانمان همچنان بر روی ماشه است دانمارک: ترامپ تهدید‌های خود درباره گرینلند را متوقف کند دیدار مقامات فلسطینی و مصری در قاهره تماس اردوغان با بن سلمان با محوریت تحولات سومالی و یمن تأکید عراقچی به تقویت تعاملات دیپلماتیک برای پیگیری منافع ایران در سازمان‌های بین‌المللی آکسیوس: مذاکرات سوریه و اسرائیل فردا در پاریس از سر گرفته می‌شود آژانس اطلاعات فدرال آلمان، اوباما را شنود می‌کرد فرزند مادورو: ما سالم هستیم و در مقابل حملات آمریکا ایستاده‌ایم مادورو و همسرش دوشنبه در دادگاه فدرال نیویورک حاضر می‌شوند وزیر خارجه ونزوئلا: هدف آمریکا فقط غارت منابع طبیعی و انرژی کشور ماست تهدید تازه ترامپ: دلسی رودریگز ممکن است نفر بعدی باشد عراقچی: پیگیری مطالبات ایران از دولت ونزوئلا در دستور کار وزارت خارجه قرار دارد مسکو: آمریکا فورا اعلام کند مادورو و همسرش کجا هستند رهبر مخالفان ونزوئلا: آماده در دست گرفتن قدرت هستیم دخالت آشکار ترامپ در ایران؛ دست آمریکا برای مردم رو شد

مردم سوریه در همبستگی با غزه جشن‌های کریسمس را لغو کردند

کلیسا‌های سوریه اعلام کردند در همبستگی با فلسطینی‌هایی که از جنگ غزه رنج می‌برند، جشن کریسمس امسال در سوریه برگزار نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۵ - ۰۳ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 24
کد خبر: ۲۱۹۹۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، شادی کریسمس خیابان‌های شهر‌های سوریه را رها کرده است، جایی که کلیسا‌های اصلی جشن کریسمس را با دعا و همبستگی با فلسطینی‌هایی که از جنگ غزه رنج می‌برند جایگزین کرده‌اند.

 

مور دیونیسیوس آنتوان شَهدا، اسقف اعظم کاتولیک سریانی حلب، به خبرگزاری فرانسه گفت: در فلسطین، زادگاه عیسی مسیح، مردم در رنج هستند.

 

شَهدا ادامه داد: ما در سوریه همه جشن‌ها و پذیرایی‌های رسمی در کلیساهایمان را به منظور همبستگی با شُهدای غزه لغو کردیم.

 

عزیزیه، منطقه‌ای در حلب سوریه است که هر سال چراغانی شده و یک درخت بزرگ کریسمس در آن به نمایش گذاشته می‌شود. بازار شب عید معمولاً در این محل برپا می‌شود و هیاهوی شب عید همه جای این محل را فرا می‌گیرد. اما امسال، میدان اصلی تقریبا خالی است و هیچ تزئینات عید کریسمس در آن به چشم نمی‌خورد.

 

کلیسای کاتولیک سریانی در لغو جشن کریسمس تنها نبود و رهبران سه کلیسای اصلی سوریه - ارتدوکس یونانی، ارتدوکس سریانی و ایلخانی کاتولیک یونانی ملکیت - اعلام کردند که جشن‌های کریسمس را به منظور همبستگی با مردم فلسطین لغو کرده و تنها به مراسم مذهبی محدود می‌کنند.

 

این سه کلیسا در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند با توجه به شرایط کنونی در غزه از ارسال پیام تبریک معذورند و بابت آن عذرخواهی می‌کنند.

 

پیشتر کلیسای محل تولد حضرت مسیح در بیت‌لحم اعلام کرد بخاطر وضعیت غزه کریسمس امسال را جشن نمی‌گیرد.

 

وزارت بهداشت دولت غزه می‌گوید از زمانی که رژیم صهیونیستی حملات گسترده هوایی و زمینی خود را از ۷ اکتبر آغاز کرد، بیش از ۲۰۰۰۰ نفر در نوار غزه شهید شده‌اند که بیشتر آن‌ها زن و کودک هستند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار