اعلام نرخ مصوب بلیط اتوبوس برای سفر‌های اربعین به مرز چذابه مبلغ و شرایط وام اربعین دانشجویی اعلام شد + جزئیات زمان شارژ کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد شرایط خرید ارز اربعین در «بله» اعلام شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی چند شد؟ دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند

نوبخت: مجلس با نظر سازمان برنامه و بودجه موافق است

رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه اصلاح ساختار بودجه در سالهای ۹۹ و ۱۴۰۰ عملیاتی می‌شود، گفت: مقرر شد تا نیمه آذر بودجه۹۹ با نگاه ۲ساله به مجلس تقدیم شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۴ - ۲۰ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 11
کد خبر: ۲۱۹۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد باقر نوبخت با بیان اینکه اصلاح ساختار بودجه در سالهای 99 و 1400 عملیاتی می‌شود به تشریح آخرین چکش‌کاری‌های مجلس شورای اسلامی بر اصلاحیه اصلاح ساختار بودجه‌ریزی سال‌های 99 و 1400 اشاره کرد و افزود: با توجه به شرایط حاکم بر اقتصاد ایران و دستور مقام معظم رهبری ملزم به نگاهی بلندمدت و 2ساله به نحوه بودجه‌ریزی هستیم.

 

معاون رییس جمهور ادامه داد: این نگاه 2ساله ما را مجاب می‌کند تا قسمتی از مدیریت منابع موجود کشور را بر اساس فشار‌های ناجوانمردانه تحریم‌ها پایه‌ریزی کرده و از این فشار‌ها برای کشور فرصت شکوفایی فراهم آوریم، در واقع هدفمان همان شعاری که در ابتدای تقدیم اصلاحیه اصلاح ساختار بودجه به شورای عالی هماهنگی اقتصادی یعنی کاهش سهم درآمد‌های نفتی در بودجه کشور بیان شد خواهد بود.

 

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور ابراز کرد: کلیات این اصلاحیه بسیار مفصل بود به همین جهت در 4 فصل و 9 بسته گنجانیده شد تا مجلس شورای اسلامی بتواند آن را بررسی کند. مقرر است تا در نیمه آذر بودجه99 با نگاه 2ساله به مجلس تقدیم شود.

 

معاون رئیس جمهور با یادآوری اینکه ساختار بودجه98 طبق مصوب سال گذشته مجلس شورای اسلامی اجرایی می‌شود، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بررسی حجم گسترده اصلاح ساختار بودجه در مجلس زمان‌بر است ما نیز بررسی‌ها و سنجش‌های خود را برای بودجه‌ریزی متوقف نکرده‌ایم و بر اساس اصلاحیه اصلاح ساختار بودجه، بودجه سال آینده را تدوین می‌کنیم چرا که تا حدودی می‌دانیم مجلس شورای اسلامی با نظر سازمان برنامه و بودجه کشور و شورای عالی اقتصادی سران سه قوه موافق است.

 

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر