فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد

گلوبال تایمز: آمریکا یک گام تا جنگ با چین فاصله دارد!

گلوبال تایمز: آمریکا یک گام تا جنگ با چین فاصله دارد! روزنامه چینی «گلوبال تایمز» روز یکشنبه در سرمقاله‌ای هشدار داد که روابط شکننده بین آمریکا با پکن می‌تواند منجر به جنگ بین دو کشور شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۰ - ۰۳ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 24
کد خبر: ۲۲۰۰۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه چینی روز یکشنبه با هشدار به واشنگتن نوشت، ایالات متحده تنها یک گام اشتباه تا شروع جنگ با چین فاصله دارد.

در سرمقاله این روزنامه آمده است: «یک حادثه جزئی می‌تواند جرقه جنگ یا حتی خطری غیرقابل کنترل بین چین و ایالات متحده، دو قدرت بزرگ را ایجاد کند.»

این هشدار بیش از یک ماه پس از دیدار جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا با «شی جین پینگ» رئیس جمهر چین در در «سانفرانسیسکو» در ماه نوامبر منتشر شد. این دیدار به عنوان گامی حیاتی برای بازگرداندن ارتباطات عادی بین ایالات متحده و چین و جلوگیری از تشدید رقابت بین دو کشور تلقی شد.

گلوبال تایمز نشست ویدیویی پنجشنبه گذشته بین مقام‌های ارشد نظامی چین و آمریکا را «مهم» معرفی کرد و نوشت که این نشست محتوایی بوده و گامی مهم در بهبود روابط بین دو قدرت نظامی است، اما ایالات متحده تنها یک گام اشتباه تا شروع جنگ فاصله دارد.

مسئله تایوان و اتهامات حقوق بشری آمریکا و همچنین هراس واشنگتن از به خطر افتادن منافعش به دلیل سیاست‌های پکن در زمینه تجارت و فناوری از جمله دلایل افزایش تنش‌ها میان دو کشور بوده است. مضاف بر این، تابستان سال جاری گزارش شد که دو کشور ارتباط میان نیرو‌های مسلح خود را قطع کرده‌اند.

«وانگ ونبین» سخنگوی وزارت امور خارجه چین با درخواست از آمریکا برای توقف کمک نظامی به تایوان، گفت واشنگتن باید از اتحاد مسالمت‌آمیز این جزیره با سرزمین اصلی چین حمایت کند.

سخنگوی وزارت خارجه چین اضافه کرد: «آمریکا باید این موضع را از خود نشان دهد که با اقدامات قاطع از جدایی تایوان حمایت نمی‌کند، تسلیح این جزیره را متوقف کرده و از اتحاد مسالمت‌آمیز مجدد آن با چین حمایت کند.»

چین همچنین به شدت مخالف حضور نظامی آمریکا در منطقه است و بار‌ها هشدار داده که حضور نظامی این کشور در منطقه به اشتباه محاسباتی منجرخواهد سد.

گلوبال تایمز نوشت، در برداشت دو طرف تفاوت وجود دارد که به ویژه واشنگتن را ملزم می‌کند درک کاملی از نکات مهم مورد تاکید پکن داشته باشد. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار