لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

وزیر کشور: دستگاه‌ها از دریافت کپی‌ کاغذی مدارک هویتی خودداری کنند

حدود سه سال از بخشنامه ممنوعیت دریافت کپی کاغذی مدارک شناسایی توسط ادرارت می‌گذرد و عدم رعایت قانون موجب شده تا وزیر کشور بار دیگر به دستگاه ها در این باره تذکر دهد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۶ - ۰۵ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 26
کد خبر: ۲۲۰۴۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر کشور احمد وحیدی امروز در حاشیه رونمایی از سند هویتی شهید فخری زاده گفته که «دریافت کپی‌های کاغذی مدارک هویتی توسط دستگاه‌های مختلف نیاز نیست.»

این اظهارات وزیر کشور در حالی است که با گذشت حدود سه سال از بخشنامه ممنوعیت دریافت کپی کاغذی مدارک شناسایی توسط ادرارت و بانک‌ها، همچنان انتقادات بسیاری درباره عدم اجرای این بخشنامه وجود دارد.

سازمان ثبت احوال کشور نیز تیرماه سال جاری اعلام کرده بود علیرغم اینکه طبق قانون هیچ دستگاهی حق ندارد که تصویر مدارک افراد را دریافت کند ولی دستگاه‌ها قانون حذف کپی مدارک را رعایت نمی‌کنند.

« برای یک کار کوچک اداری باید کلی کپی شناسنامه و کارت ملی و مدارک بدهیم. بانک‌ها هم که بدتر از ادارات دائما از مردم انواع و اقسام مدارک را می‌خواهند، اینها خودشان قانون را رعایت نمی‌کنند، من یک دفعه به مرکز خدمات یک از بانک ها تماس گرفتم و گلایه کردم ولی گفتن که ما بر اساس دستورالعمل‌های داخلی خود عمل می‌کنیم.» اینها را یکی از مخاطبان خبرگزاری فارس که پویشی را در سامانه فارس در اعتراض به دریافت کپی مدارک توسط ادرارت و بانک‌ها ثبت کرده است. می‌گوید.

به گفته وحیدی، وقتی دستگاه‌ها می‌توانند به سامانه‌های ثبت احوال متصل شوند و به صورت برخط این مدارک هویتی را دریافت کنند این مسیر قطعا مسیر امن‌تری نیز خواهد بود و رفاه مردم را نیز به همراه دارد و نباید نسبت به دریافت کپی‌های کاغذی اقدام کنند.

وزیر کشور با تاکید بر اینکه دستگاه‌ها باید به تکالیف قانونی خود عمل کنند، ادامه می‌دهد که به متن قانون مراجعه کنند و از امکانات و ظرفیت‌های ایجاد شده بهره بگیرند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار